Curke sutra prvi put idem u TA na Sv.Duh. Ušla danas u 37. tjedan. Što mogu očekivati? Ctg, uzv, pregled?
Evo da se i ja javim....bila u trudničkoj, na ctgu trudovi neki cijelo vrijeme ali relativno nepravilni pa su me pustili doma. Plodna voda je ok. Kontrola opet za 2 dana ako ne krene samo noćas i sutra jer me i dalje frče (doduše podnošljivo) doslovno cijeli dan i u svim pozama
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
I baš mi je jak iscjedak,što je već krajnje iritantno,od danas smo 39 tj
Budem, da. A da li tamo treba njihov tečaj da tata bude na porodu ili je dovoljan ovaj iz doma zdravlja?
Dea, za Vinogradsku ti ne treba potvrda o tečaju, mene nisu ni pitali, a kada sam ja pitala babicu, rekla je da nije potrebno, da je naše pravo da otac prisustvuje porodu.
Kleaiva i Nalah-vašim bebicama se stvarno ne žuri, svaki dan iščekujem da mi javite da ste rodile.
Ninach-čestitam!!!!!!!!!!! Uživaj i mazite se i pazite!
P. S. Također, vidim da se žalite na bolove u guzi. Ja ih imam s desne strane, iako sam rodila. Ne znam je li to od ležanja, jer od konaca nisam mogla sjediti pa sam ga dojila u ležećem položaju, ali sada smo prešli i na sjedeći položaj pa me guza manje boli. Drž'te se. Velike puse vam šaljem, a sada trčim maziti se s malenim!
Sortiraj odgovore
Najstariji