opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    17. Prosinac 2014. 19:19

Curke sutra prvi put idem u TA na Sv.Duh. Ušla danas u 37. tjedan. Što mogu očekivati? Ctg, uzv, pregled? 

kleaiva
    17. Prosinac 2014. 19:20

Evo da se i ja javim....bila u trudničkoj, na ctgu trudovi neki cijelo vrijeme ali relativno nepravilni pa su me pustili doma. Plodna voda je ok. Kontrola opet za 2 dana ako ne krene samo noćas i sutra jer me i dalje frče (doduše podnošljivo) doslovno cijeli dan i u svim pozama 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Nalah
    17. Prosinac 2014. 19:43

I baš mi je jak iscjedak,što je već krajnje iritantno,od danas smo 39 tj

Nalah
    17. Prosinac 2014. 19:54

Dea...zaboravih,hoćeš pitati za bris na streptokok?

Dea23
    17. Prosinac 2014. 19:56

Budem, da. A da li tamo treba njihov tečaj da tata bude na porodu ili je dovoljan ovaj iz doma zdravlja?

Igorovabebica
    17. Prosinac 2014. 20:08

Dea, za Vinogradsku ti ne treba potvrda o tečaju, mene nisu ni pitali, a kada sam ja pitala babicu, rekla je da nije potrebno, da je naše pravo da otac prisustvuje porodu. 
    Kleaiva i Nalah-vašim bebicama se stvarno ne žuri, svaki dan iščekujem da mi javite da ste rodile. 
    Ninach-čestitam!!!!!!!!!!!  Uživaj i mazite se i pazite! 
    P. S. Također, vidim da se žalite na bolove u guzi. Ja ih imam s desne strane, iako sam rodila. Ne znam je li to od ležanja, jer od konaca nisam mogla sjediti pa sam ga dojila u ležećem položaju, ali sada smo prešli i na sjedeći položaj pa me guza manje boli.  Drž'te se. Velike puse vam šaljem, a sada trčim maziti se s malenim!

Dea23
    17. Prosinac 2014. 20:11

Igorovabebica ja idem na Sv. Duh, ne u Vinogradsku hehe

Dea23
    17. Prosinac 2014. 20:12

Jel zna netko tko je četvrtkom u TA na Sv.Duhu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.