opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vmnina
    18. Prosinac 2014. 21:56

kleaiva hoohoho, sreeetno ti! Samo jako :)

• Loreen
    18. Prosinac 2014. 22:25

Kleaiva, SRETNO!! DRŽITE SE!

Zac11
    18. Prosinac 2014. 22:35

kleaiva sretno!!! :)

kleaiva
    18. Prosinac 2014. 22:43

hvala curke...evo još sve nešto nepravilno....al možda se unormali dok zaspem :) 
    ako ništa drugo barem da na pregledu ustanovimo da sam se bar malo više otvorila od sveg tog frkanja po kući. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

cloudy
    18. Prosinac 2014. 23:36

Kleaiva...sretno :)  želim ti bebicu što prije u zagrljaju...

lily13
    19. Prosinac 2014. 08:14

Kleaiva sretno  

Ja sam danas točno 36tt, uzbuđenje polako raste, kao da mi je prvi put, ufff  

Curke kako spavate po noći? 
    Taman kad se napokon namjestim i zaspem onda moram na wc, ujutro sam kao zombi, podočnjaci su mi do poda!

Nalah
    19. Prosinac 2014. 08:19

Ako izuzmemo odlaske na wc,odlično.Ako ne odspavam dobro,legnem popodne,trudim se što više se odmarati

Dea23
    19. Prosinac 2014. 08:34

Super spavam s obzirom na to kak su me svi plašili da ne bum zadnji mjesec. Prek dana nema odmora, uvijek sam u pokretu, nekaj radim, šetam po svježem zraku da se što više umorim. Jer, ako preležim pol dana onda ne mogu i po noći ležat i spavat. Zaspem oko 12 i ustajem oko 8. Dižem se stvarno često piškiti, ali između spavam ko beba i naspavam se 

ena2203
    19. Prosinac 2014. 09:25

kleaiva, sretno!!!!

mum_to_be
    19. Prosinac 2014. 09:26

Kleaiva, sretno ti!!! Bas je super citati ove tvoje izvjestaje, ohrabruju mene koja ubiti ni ne znam sta me ceka!
    A sto se spavanja tice, ja jos uvjek nemam nikakvih problema s time, jednom se budim za wc i to je otprilike to. 37. tjedan sam sada.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.