Johanna ja sam bas pricala s curom koja je farmaceutkinja, kaze ona da nije bas toliko vazno koja je marka kreme ili ulja, bitno je samo da ti je koza sto cesce vlazna i hidratizirana te da se mazes svaki dan, pa makar s becutanom ili prirodnim uljima.
Tako se razvija elasticnost.
Ja sam osobno ispocetka koristila one babylove od dm-a proizvode protiv stvaranja strija, cujem da im je baby ulje dobivalo pohvale, a sad imam biobazine proizvode.
Zadovoljna sam zasad je sve super.
Ja ti koristim biobazine kreme, meni su ti super, lijepo su razmazive I brzo se upiju :)
Malamuca i Ninach čestitam od <3 !!! Uživajte u prvim danima s bebicama jer tako brzo rastu... Moj Tony ima 3 i pol mjeseca i vec mi je uzasno velik... Vec mi fali ona sitna bebica od 3630 grama hihihi
03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3
Ja sam cijelu trudnoću koristila biobaza mlijeko za strije u velikoj bocici od 400 ml i super mi je nisam nista popucala a sklona sam strijama.
Inace danas sam provela cili dan na promatranju cekali su hocu li dobit trudove pa nis. Sutra vjerojatno indukcija.
Na uzv mi kazu da po njima nisam ni prinila samo je beba velika ima 4 kg mozda i vise.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji