opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vmnina
    17. Prosinac 2014. 13:41

Ninach i MalaMuca cestitkee, ajooj blago vam see

Sara9
    17. Prosinac 2014. 14:02

Ja ti koristim biobazine kreme, meni su ti super, lijepo su razmazive I brzo se upiju :)

lonny
    17. Prosinac 2014. 15:10

Ninach čestitam ti od srca :)

Pilici
    17. Prosinac 2014. 16:19

Malamuca i ti si rodila? Cestitam nestignem sve pratit hehe 

zebrica

Pilici
    17. Prosinac 2014. 16:19

Malamuca i ti si rodila? Cestitam nestignem sve pratit hehe 

zebrica

• mama0309
    17. Prosinac 2014. 17:42

Malamuca i Ninach čestitam od <3 !!! Uživajte u prvim danima s bebicama jer tako brzo rastu... Moj Tony ima 3 i pol mjeseca i vec mi je uzasno velik... Vec mi fali ona sitna bebica od 3630 grama hihihi

03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3

crnamala
    17. Prosinac 2014. 17:48

Ja sam cijelu trudnoću koristila biobaza mlijeko za strije u velikoj bocici od 400 ml i super mi je nisam nista popucala a sklona sam strijama. 
    Inace danas sam provela cili dan na promatranju cekali su hocu li dobit trudove pa nis. Sutra vjerojatno indukcija.
    Na uzv mi kazu da po njima nisam ni prinila samo je beba velika ima 4 kg mozda i vise.

• Loreen
    17. Prosinac 2014. 18:24

crnamala, sta ne rade carski za tako velike bebe?

crnamala
    17. Prosinac 2014. 19:10

Ne znam jos nista sutra ce odlucit. Ja bih ga zeljela izbjec ako je moguce. Ujutro ce valjda odlucit oce pokusat prirodno ili carski. Mislim da to ovisi o velicini zdjelice u zene i njihovoj procjeni rizika vaginalnog poroda. Hvsla bogu bok mi je bokunic veci pa drzim fige. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.