Ninach, iskrene čestitke....
moj kratki izvještaj, bila jučer na kontroli u TA, sve je u redu, sutra punimo 39 TT i još ne želimo van..valjda budemo. sretni i teški 3300 CTG uredan, za tjedan opet na kontrolu..
pozdrav svim mamicama ..
Mamice, s kojim kremama ste se mazale u trudnoći? Da li je učinkovitije ulje ili krema? Ovdje u Swe preporučuju nekakvo ulje koje je vrlo,vrlo malo a jako, jako skupo.. brijem da je sve to isto,svakako ću ispucati
Mamice, s kojim kremama ste se mazale u trudnoći? Da li je učinkovitije ulje ili krema? Ovdje u Swe preporučuju nekakvo ulje koje je vrlo,vrlo malo a jako, jako skupo..brijem da je sve to isto,svakako ću ispucati
Ako ti je sudeno ispucati nece ti nijedna krema nit ulje moc pomoc :)
14.06.2014. L ♥
Mamice, s kojim kremama ste se mazale u trudnoći? Da li je učinkovitije ulje ili krema? Ovdje u Swe preporučuju nekakvo ulje koje je vrlo,vrlo malo a jako, jako skupo..brijem da je sve to isto,svakako ću ispucati
Ti si u Švedskoj?Onda Hipp
Johanna, gdje zivis u Swe? Ja planiram mozda ici gore roditi ali malo me strah, prva trudnoca I to...ostala sam u RH ove prve mj. voditi trudnocu kod svoje doktorice, jer me bilo svega strah, a na proljece idem gore ako bude sve o.k. I budem mogla na avion
Mamina i tatina princeza..13.05.2015. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji