opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    17. Prosinac 2014. 10:04

Ninach... čestitam :D

• mara22
    17. Prosinac 2014. 11:07

Ninach, iskrene čestitke....

moj kratki izvještaj, bila jučer na kontroli u TA, sve je u redu, sutra punimo 39 TT  i još ne želimo van..valjda budemo. sretni i   teški 3300 CTG uredan, za tjedan opet na kontrolu..
    pozdrav svim mamicama ..

Pilici
    17. Prosinac 2014. 12:33

Je,mažem sa voltarenom pomaze mi danas je bolje.. :) Ninach slazem se s tobom i cestitam ti  

zebrica

Johanna
    17. Prosinac 2014. 13:23

Mamice, s kojim kremama ste se mazale u trudnoći? Da li je učinkovitije ulje ili krema? Ovdje u Swe preporučuju nekakvo ulje koje je vrlo,vrlo malo a jako, jako skupo.. brijem da je sve to isto,svakako ću ispucati 

Mamina i tatina princeza..13.05.2015. <3

Vmnina
    17. Prosinac 2014. 13:35

Johanna ja sam bas pricala s curom koja je farmaceutkinja, kaze ona da nije bas toliko vazno koja je marka kreme ili ulja, bitno je samo da ti je koza sto cesce vlazna i hidratizirana te da se mazes svaki dan, pa makar s becutanom ili prirodnim uljima.
    Tako se razvija elasticnost.
    Ja sam osobno ispocetka koristila one babylove od dm-a proizvode protiv stvaranja strija, cujem da im je baby ulje dobivalo pohvale, a sad imam biobazine proizvode.
    Zadovoljna sam zasad je sve super.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.