lilly...imaš ih svugdje,dugo su već na tržištu,samo ja ne podnosim miris domestosa,pa sam prestala kupovati i tekući i maramice
nalah....ja to seljo jučer prvi put skužila al u lidlu ih nema pa valjda zato nisam nigdje drugdje ni zagledala... a i inače koristim za čišćenje sve iz lidla pa zato nisam ni gledala... domestos kupim nekad i to za izbjeljivanje kuhinjskih krpa hihi :D
Ja se poslije svakog čišćenja domestosom osjećam kao da sam si pluća spalila,jednom sam čak uspjela pokapati trenirku i izgrizao mi je tkaninu tak da je posvjetlila 3 nijanse...dobro da sve čistim u rukavicama,inače bi si kožu oderala imaš domestos white za to,ja sam ga koristila za košulje za posao,ali opet previše mi je miris smetao,pa sam prestala,sad koristim ocat i sodu bikarbonu,a i Persil iz Mullera totalno osvježi i posvijetli veš.
Mislim da sam ja uzela u dm-a nisam više sigurna. Inace bas lidl ima neke višenamjenske vlazne maramice, e sad stvarno nisam gledala jesu li s dezificijensom, a s kojima ja znam inako ekspresno prebrisat i kupatilo, stolice police isl.
Hvala vam sta brinete! Promjena nema apsolutno nikakvih. malis je nesto mirniji danas ali to je to. Malo sam se uhvatila po kući radit čisto da ne mislim i krecem se ali nista. Nemam ni snage vise tako da cu popodne bas odmarat za sutra.
Ja inače za dezinfekciju koristim Sagrotan,taj sve živo i neživo ubije,ima i za veš i površine,isto iz Mullera,a tekući za pranje ruku bi vam dobro došao za posjete ( kod mene ih nema prvih mjesec dana)super je jer je kao pjenica i jako fino miriši.
E vidis nisam uzela za doma te dezinf. sapune. To ce onda dragi kupit dok sam u bolnici. Doduse doma naravno da cemo pripazit na higijenu pogotovo na pocetku a nadam se da kad dodjemo doma nece navalit svi u posjete. Za kasnije ne želim ni pretjerivat pa s vremenom dijete mislim treba i bit u prirodnom okruženju a ne pod staklenim zvonom da stekne i imunitet.
Btw, kad smo već kod domestosa, upravo mi cijela kuća smrdi na njega, razlila sam ga po cijelom wc-u jer sam morala uzimat uzorak stolice! IJUUU! Ulazi u top 10 najgorih iskustava u životu.
Sortiraj odgovore
Najstariji