opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    16. Prosinac 2014. 11:05

lilly...imaš ih svugdje,dugo su već na tržištu,samo ja ne podnosim miris domestosa,pa sam prestala kupovati i tekući i maramice

cloudy
    16. Prosinac 2014. 11:12

nalah....ja to seljo jučer prvi put skužila  al u lidlu ih nema pa valjda zato nisam nigdje drugdje ni zagledala... a i inače koristim za čišćenje sve iz lidla pa zato nisam ni gledala... domestos kupim nekad i to za izbjeljivanje kuhinjskih krpa hihi :D

Nalah
    16. Prosinac 2014. 11:18

Ja se poslije svakog čišćenja domestosom osjećam kao da sam si pluća spalila,jednom sam čak uspjela pokapati trenirku i izgrizao mi je tkaninu tak da je posvjetlila 3 nijanse...dobro da sve čistim u rukavicama,inače bi si kožu oderala imaš domestos white za to,ja sam ga koristila za košulje za posao,ali opet previše mi je miris smetao,pa sam prestala,sad koristim ocat i sodu bikarbonu,a i Persil iz Mullera totalno osvježi i posvijetli veš.

crnamala
    16. Prosinac 2014. 11:28

Mislim da sam ja uzela u dm-a nisam više sigurna. Inace bas lidl ima neke višenamjenske vlazne maramice, e sad stvarno nisam gledala jesu li s  dezificijensom, a s kojima ja znam inako ekspresno prebrisat i kupatilo, stolice police isl.

crnamala
    16. Prosinac 2014. 11:31

Hvala vam sta brinete!  Promjena nema apsolutno nikakvih. malis je nesto mirniji danas ali to je to. Malo sam se uhvatila po kući radit čisto da ne mislim i krecem se ali nista. Nemam ni snage vise tako da cu popodne bas odmarat  za sutra.

Nalah
    16. Prosinac 2014. 11:32

Ja inače za dezinfekciju koristim Sagrotan,taj sve živo i neživo ubije,ima i za veš i površine,isto iz Mullera,a tekući za pranje ruku bi vam dobro došao za posjete ( kod mene ih nema prvih mjesec dana)super je jer je kao pjenica i jako fino miriši.

crnamala
    16. Prosinac 2014. 11:38

E vidis nisam uzela za doma te dezinf. sapune. To ce onda dragi kupit dok sam u bolnici. Doduse doma naravno da cemo pripazit na higijenu pogotovo na pocetku a nadam se da kad dodjemo doma nece navalit svi u posjete. Za kasnije ne želim ni pretjerivat pa s vremenom dijete mislim treba  i bit u prirodnom okruženju a ne pod staklenim zvonom da stekne i imunitet.

Sara9
    16. Prosinac 2014. 11:46

Btw, kad smo već kod domestosa, upravo mi cijela kuća smrdi na njega, razlila sam ga po cijelom wc-u jer sam morala uzimat uzorak stolice! IJUUU! Ulazi u top 10 najgorih iskustava u životu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.