crnamala pa ti nisi udana
baš sam danas bila sa širim društvom i pričamo kako je poznanica rodila a jedna će osoba ko iz vedra neba pa još nije udana
Da neudana i okaljana, strasno! ma ja san uvik vanka regule kako kazu kod nas. Danas je pretesko nac ljubav i srecu pa da se jos opterecujem normama bilo drustva opcenito ili sredine sisas sve. Da se razumimo niti sam protivnik braka niti ga omalovazavam ali mislim da mi sam papir ne garantira apsolutno nista. Ja sam sretna i ispunjena pa sta mi vise treba. Em mi je svekrva podnosljiva!!!
crnamala... nemoj tako.. ima nas još trudnih i neudanih... :) bude bio smijeh ak i ja prenesem hihi ... a da se i nama iščuđavaju kako će bebica doći a mi nismo vjenčani, iščuđavaju se... al šta bi im ja... ja se ne planiram ženit samo zato jer beba stiže... ak nisamo 7 godina do sada, pa ne moramo ni sad
curkeee ja nisam udana još, a bebac nam je dosao dan prije tocnog termina. :P Moj mužić i ja trebali smo imat super lijepu veliku svadbu, muzika, sala, torta i sve već bilo rezervirano i zakapareno za 13.6.2014. I onda na kraju... moj dragi dobio posao u njemačkoj i odee on 23.5. a svadbu kompletnu odgodili zbog toga... I moj tata se u međuvremenu razbolio (rak gušterače) tako da nismo imali izbora. Valjda su tu neke više sile imale prste da se ne vjenčamo na petak 13 iako se nama taj datum baš sviđao :P :D Sad planiramo obavit sve zajedno kad budemo malog krstili. A to čekamo kad dodemo u Hrvatsku da napravimo...
03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3
Sortiraj odgovore
Najstariji