opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    11. Prosinac 2014. 23:16

Pa ne bih rekla da i kod nas svadbe ne znaju bit cirkus. Sve zavisi kako di. Znam da se po nekim mistima jos pivac mlatara sa zastavom a dota nosi kamionom u tocno odredjen dan. Sve zavisi na kakve ljude naletis. 
    Ja i moj dragi smo probili sve tradicijske norme -zajedno smo on-off 14 godina, prvo digli kredu i sredili stan, planirano napravili bebu a jos se nismo ozenili!?! i to ce mo ali kad nama bude gust i po nasim uvjetima i zeljama. Da vidis kako nas neki gledaju ako nismo "o boze sacuvaj ili oni koji su izdali tradiciju"; onda su cesto zbunjeni pa ne znaju kako bi nas oslovili. A ja umirem od smijeha.

kleaiva
    11. Prosinac 2014. 23:25

crnamala

Pa ne bih rekla da i kod nas svadbe ne znaju bit cirkus. Sve zavisi kako di. Znam da se po nekim mistima jos pivac mlatara sa zastavom a dota nosi kamionom u tocno odredjen dan. Sve zavisi na kakve ljude naletis. 
    Ja i moj dragi smo probili sve tradicijske norme -zajedno smo on-off 14 godina, prvo digli kredu i sredili stan, planirano napravili bebu a jos se nismo ozenili!?! i to ce mo ali kad nama bude gust i po nasim uvjetima i zeljama. Da vidis kako nas neki gledaju ako nismo "o boze sacuvaj ili oni koji su izdali tradiciju"; onda su cesto zbunjeni pa ne znaju kako bi nas oslovili. A ja umirem od smijeha.

Ma to su za mene konzerve. Bila sam na svadbi bez ikakvih tih običaja već 3 puta, sviđa mi se večernja neobavezna fešta do 3 i ajde bok svi 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Neni5
    11. Prosinac 2014. 23:24

crnamala pa ti nisi udana  
    baš sam danas bila sa širim društvom i pričamo kako je poznanica rodila a jedna će  osoba ko iz vedra neba pa još nije udana

crnamala
    11. Prosinac 2014. 23:43

Mozda sam zato ja prinila kako cu rodit neudana?  nema mi druuge ako ne bude nis do nedilje u pon idem u maticara. Bolje i to nego indukcija!

crnamala

Mozda sam zato ja prinila kako cu rodit neudana?  nema mi druuge ako ne bude nis do nedilje u pon idem u maticara. Bolje i to nego indukcija!

crnamala

crnamala
    11. Prosinac 2014. 23:44

crnamala
    11. Prosinac 2014. 23:34

Da neudana i okaljana, strasno!  ma ja san uvik vanka regule kako kazu kod nas. Danas je pretesko nac ljubav i srecu pa da se jos opterecujem normama bilo drustva opcenito ili sredine sisas sve. Da se razumimo niti sam protivnik braka niti ga omalovazavam ali mislim da mi sam papir ne garantira apsolutno nista. Ja sam sretna i ispunjena pa sta mi vise treba. Em mi je svekrva podnosljiva!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani