opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Lipanj 2014. 22:24

Bilo je super! Ma da je moj Maksim vise bauljao okolo nego sudjelovao u radionici, ali ok :-)

Zato je od mmame P. bio odlican i bas lijepo suradjivao. Iskricina P. je vec prava veeeelika curka, ma kaj da kazem divna je (kupila me i bez onog crteza koji mi je poklonila :-D)

Drago mi je da sam konacno upoznala i mmamu, iskricu i sve ostale mamite koje su se danas druzile s nama.
    Eto sve u svemu lijepo iskustvo i nadam se da cemo se uskoro okupiti i u vecem broju, bilo bi fora! :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    23. Lipanj 2014. 22:28

Ijoooj odlicnooo zavidim  trebali bi kako ne :D a i vasi limaci su sigurno uzivalii 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MarijaŠ
    24. Lipanj 2014. 07:37

Lily - Kod nas je to babica spomenula na tečaju - da ne ide gospodin na plažu, nego na porod i da je najbolje da budu u dugim hlačama. E sad, tako je kod nas u Slavoniji, tj u Vinkovcima, ne mora biti svugdje tako... 
    Cure, baš mi je drago da ste se lijepo provele na rođendanu, valjda će biti neki članak i fotkica pa da vidimo kako je sve to skupa izgledalo!

Krešimir 19.08.2014. <3

• mama@
    24. Lipanj 2014. 07:43

Jojjj, baš vam zavidim na druženju... vec sam rekla, da sam barem bliže došla bih sigurno... voljela bih vas upoznati i popricati uživo, a i djeca da se podruže... volim takva okupljanja... Nadam se da će biti još neko na koje ću moći doći. 

cloudy
    24. Lipanj 2014. 08:23

i ja vam svima isto zavidim na druženju, ali mi je istovremeno drago što vam je bilo super :D :D  nego, što se vađenja krvi tiče, ja sam dobila 2 uputnice za u udomu zdravlja i bolnici ... u domu zdravlja pretpostavljam da vadim željezo i tako to, a u bolnici taj rh faktor... odradit ću to idući tjedan pa ćemo vidjet hoće me vraćati ili ne... :/  nego... što ako si pozitivan na nešto od toga što se u bolnici vadi uz rh faktor... ?  tipa hepatitis, sifilis i tako to... mislim, kao što rekoh vjerojatno nisam, ali prije par godina opekla sam se s hpv-om pa sad opet paničarim bezveze

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.