Bilo je super! Ma da je moj Maksim vise bauljao okolo nego sudjelovao u radionici, ali ok :-)
Zato je od mmame P. bio odlican i bas lijepo suradjivao. Iskricina P. je vec prava veeeelika curka, ma kaj da kazem divna je (kupila me i bez onog crteza koji mi je poklonila :-D)
Drago mi je da sam konacno upoznala i mmamu, iskricu i sve ostale mamite koje su se danas druzile s nama.
Eto sve u svemu lijepo iskustvo i nadam se da cemo se uskoro okupiti i u vecem broju, bilo bi fora! :-)
Bilo je super! Ma da je moj Maksim vise bauljao okolo nego sudjelovao u radionici, ali ok :-)
Zato je od mmame P. bio odlican i bas lijepo suradjivao. Iskricina P. je vec prava veeeelika curka, ma kaj da kazem divna je (kupila me i bez onog crteza koji mi je poklonila :-D)
Drago mi je da sam konacno upoznala i mmamu, iskricu i sve ostale mamite koje su se danas druzile s nama.
Eto sve u svemu lijepo iskustvo i nadam se da cemo se uskoro okupiti i u vecem broju, bilo bi fora! :-)
super nam je bilo, još jedno druženje nadam se prije nego rodim, onda ko me vidi dobro je, ko ne ne!! ;)
url=https://lilypie.com]
I nama je bilo super. Paula je uživala - ona obožava takve stvari, a osobito pjevati (malo voli biti centar pažnje ). Od jeseni definitivno ide na neki zbor. A meni je bilo najbolji izraz mmamina lica kad sam rekla da sam 24 tjd. Ona ima još mj dana do kraja, a trbusi su nam slični.. hahahahahahahahahaha... Eto, sad su neke ipak vidjele kolika sam. A još bum narasla. I onda nek me netko pita zakaj se zezam na svoj račun kad kažem da sam ko kit početnik kad sam trudna.
hahahahahah
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ijoooj odlicnooo zavidim trebali bi kako ne :D a i vasi limaci su sigurno uzivalii
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Lily - Kod nas je to babica spomenula na tečaju - da ne ide gospodin na plažu, nego na porod i da je najbolje da budu u dugim hlačama. E sad, tako je kod nas u Slavoniji, tj u Vinkovcima, ne mora biti svugdje tako...
Cure, baš mi je drago da ste se lijepo provele na rođendanu, valjda će biti neki članak i fotkica pa da vidimo kako je sve to skupa izgledalo!
Lily - Kod nas je to babica spomenula na tečaju - da ne ide gospodin na plažu, nego na porod i da je najbolje da budu u dugim hlačama. E sad, tako je kod nas u Slavoniji, tj u Vinkovcima, ne mora biti svugdje tako…
Cure, baš mi je drago da ste se lijepo provele na rođendanu, valjda će biti neki članak i fotkica pa da vidimo kako je sve to skupa izgledalo!
Ma da, mi smo danas bili na tečaju i pitala sam patronažnu i ona mi je objasnila da je sve moguće u našim bolnicama i da se svakako prije raspitamo u bolnici u kojoj ćemo roditi jer je moguće da u nekima zahtjevaju duge hlače, pa da se zaštitno odijelo samo kupi, i čak da u Petrovoj znaju tražiti 200kn za tečaj ako si ga obavio u nekom domu zdravlja itd.
Eto ugl onda svatko svoje rodilište zvati i pitati sve te silne gluposti, a mislim stvarno otežavaju sa svim tim svojim pravilima.
Krešimir 19.08.2014. <3
Jojjj, baš vam zavidim na druženju... vec sam rekla, da sam barem bliže došla bih sigurno... voljela bih vas upoznati i popricati uživo, a i djeca da se podruže... volim takva okupljanja... Nadam se da će biti još neko na koje ću moći doći.
i ja vam svima isto zavidim na druženju, ali mi je istovremeno drago što vam je bilo super :D :D nego, što se vađenja krvi tiče, ja sam dobila 2 uputnice za u udomu zdravlja i bolnici ... u domu zdravlja pretpostavljam da vadim željezo i tako to, a u bolnici taj rh faktor... odradit ću to idući tjedan pa ćemo vidjet hoće me vraćati ili ne... :/ nego... što ako si pozitivan na nešto od toga što se u bolnici vadi uz rh faktor... ? tipa hepatitis, sifilis i tako to... mislim, kao što rekoh vjerojatno nisam, ali prije par godina opekla sam se s hpv-om pa sad opet paničarim bezveze
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji