Na uputnici ti sigurno pise da ce ti izvaditi za RH pozitiv ili negativ,,nema sta drugo biti ,, ne bi smjelo utjecat na to ,,
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
to piše al su još neke dvije stvari. vidit ću sutra. nije mi ništa ginekolog napomenuo da ne smijem piti terapije
Cure zna li neka od vas dali je obavezno da muž na porodu mora biti u dugim hlačama to sam već negdi pročitala, ali to nitko ne spominje ?! Mislim termin je 26.7 i vjerojatno bi mi muž bio u kratkome, pa tko bi o tome stigao razmišljati ?
Napisi sta ti jos pise pa cu vidjet sta trazi,,ma ako ti nije nista rekao ne bi ti trebalo smetati,ee a koji si tjedan??
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
bok curke. ja ko padobranac uljecem.) bas puno ne pisem al vas sve redovno pratim i stalno razmisljam o Lilici i nadam se da je sve ok. najiskrenije. Iako ju ne poznajem nekak mislim da smo sve tu skupa jako dobro povezane i da se razumijemo;)) ova opca brbljaonica je super. eto tolko od mene. puse
Ninika hbsag je test na hepatitis,antitreponemski ti je sifilis,anti hcv je hepatitis C a ovo IRA isto nesta tak nezz to,,ne bi te htjela plasit ali ja sam isto isla u 13tt i mene su ti poslali doma,,rekli su da sam "premalo" trudna da nek dodem poslje 16tt..,moj gin je poludio ali tada su stvarno puno njih poslali kuci,nadam se da nece i tebe
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Lilly svakako kad pitas javi i meni ;) stvarno nezz za to..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji