opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    24. Lipanj 2014. 15:48

Ja sve čekam da vidim koja će biti reakcija, a ne želim niš reći jer znam da je iznenađenje.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Lilica
    24. Lipanj 2014. 15:54

heheh ja sam bila sigurna da ce mi samo proudmomy doci.. znam da se suskalo nesto ali nitko vise nista nije spominjao pa sam mislila da nista od tog. kad ono cujem ja neke glasove po stepenicama kako se penju. puno glasova hehe, kad ono dolaze ljepotice mene iznenaditi 

Iskrica1347
    24. Lipanj 2014. 15:55

Došla bih i ja da ne radim, ali eto... drugi put... Bumo se sastale da razmijenimo platnene pelene.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    24. Lipanj 2014. 16:00

znaš da kod nas ako nije komplicirano nije to to... bezveze za** zezaju u tim najboljim trenucima

cloudy
    24. Lipanj 2014. 16:01

lilice...drago mi je da ste dobro :) držim fige za petak 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.