opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    23. Lipanj 2014. 20:26

a vidit ćemo.. to si u Petrovu išla?

Tejuska♡
    23. Lipanj 2014. 20:29

ninika11

a vidit ćemo.. to si u Petrovu išla?

Da da ... Samo kaj je meni bilo problem putovat jer sam ja iz Velike Gorice a to mi niko nije rekao ma poludila sam jer sam se borila sa mucninama jos 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

ninika11
    23. Lipanj 2014. 20:32

da to je koma. ja se isto borim sa mučninama ali ajde meni je relativno blizu. ništa držati fige da me ne pošalju doma. hvala na informacijama

Tejuska♡
    23. Lipanj 2014. 20:33

Ninika drzim figeeee  

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    23. Lipanj 2014. 20:47

e sad da se i ja ubacim..ovo isto što ninika vadi, ja bi isto trebala do 12 tjedna izvadit...sad sam 10 tjedan... nego..što ako si na nešto pozitivan... mislim, vjerojatno nisam, ali opet, nikad se ne zna

ninika11
    23. Lipanj 2014. 20:55

cloudy

e sad da se i ja ubacim..ovo isto što ninika vadi, ja bi isto trebala do 12 tjedna izvadit…sad sam 10 tjedan… nego..što ako si na nešto pozitivan… mislim, vjerojatno nisam, ali opet, nikad se ne zna

do 12.tjedna? jesi sigurna  da je do? jer meni je rekao da se to ne vadi prije nego tek iza 12. tjedna.

cloudy
    23. Lipanj 2014. 21:00

meni je rekao da dođem na pregled u 12 tjednu i da do tada to izvadim

ninika11
    23. Lipanj 2014. 21:06

cloudy

a probaj onda tako. ja sam na prvom pregledu pitala ginekologa za krvnu grupu i sve to i rekaoje tek iza 12. da što se tiče ostalih tih pretraga je prerano ići prije 12. nadam se da te neće vraćati

ninika11
    23. Lipanj 2014. 21:06

cloudy

a probaj onda tako. ja sam na prvom pregledu pitala ginekologa za krvnu grupu i sve to i rekaoje tek iza 12. da što se tiče ostalih tih pretraga je prerano ići prije 12. nadam se da te neće vraćati

DarijaZ
    23. Lipanj 2014. 22:35

cloudy

...i meni je moja ginekologica rekla da to obavim do 12. tjedna, al mi je onda med. sestra rekla da ne idem prije 12. tjedna jer mi nece htjet izvadit krv....dosla sam na pregled u 12. tjednu bez tog nalaza , rekla svojoj doktorici da nisam obavila zbog toga sto su mi rekli da bi me vratili jer bi bila premalo trudna, zena rekla ok, i donjela sam taj nalaz na drugi pregled sa 16 tjedana...

inace, i tu vam pise. pod posebnom napomenom ..." trudnice iza 11. tjedna...."
    http://www.hztm.hr/hr/content/17/narucivanje-pacijenata/42/narucivanje-pacijenata/

doduse, to vrijedi za Petrovi, ne znam od kud si ti...a mozda ti nebi bilo lose nazvat tamo i pitat, da ne dolazis bezveze pa te posalju doma..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani