opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    24. Lipanj 2014. 13:31

Ajoj cure moje bas mi je zao i ja sam nazalost cjelu trudnocu se borila sa tim evo sad i u 35 tj me znaju snac tako da nema pravila.,Iskrice ba smi je drago da cemo va svidjeti.,.,..,.a sto se tice trbuha pa uopce nema veze i ja imam veliki trbuh kao da sam progutala ogromnu kosarkasku loptu he he.,.

BandB
    24. Lipanj 2014. 13:36

ma sve su to slatke mucine i slatke kile  kad znam sto nose ne zanima me koliko ih moram podnositi...sve za moje 

cloudy
    24. Lipanj 2014. 13:51

e pa tak i ja razmišljam ... već evo na pol 10 tjedna mi se trbuh vidi, ali što bi ja... kako došao tako će i otići, ali ono što će ostati iza njega mi je najbitnije :)

Iskrica1347
    24. Lipanj 2014. 13:52

Evo, samo da znate - članak bi trebao biti do kraja tjedna objavljen, a video montiran do idućeg tjedna. Pa pratite objave na Klokanici.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    24. Lipanj 2014. 13:55

:) ooo jedva čekam :) baš me zanima kak vam je bilo

antonio
    24. Lipanj 2014. 13:57

He he i ja jedva cekam bas mi je zao da nisam i ja bila ali mi malo dugo.,ali nema veze vidjet cu vas na klokanici supac

Lilica
    24. Lipanj 2014. 14:36

cure moje, ja nemam rijeci kojima bi opisala koliko ste me razveselile i koliko ste mi uljepsale dan i cijelu ovu moju situaciju.  od  hvala proudmomy, piper, mmama, darija i ninika i vasim andelcicima na posjeti i svim ostalim curama na pozdravima, puno mi to znaci i bas ste me ugodno iznenadile. stvarno ste prekrasne i jako mi je drago sto sam dio ove lijepe male obitelji. puno pusa vam saljemo ja i moja djevojcica 

24. Lipanj 2014. 14:48

Drago mi je da smo te uspjele iznenaditi, to je i bio cilj! :-*

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    24. Lipanj 2014. 15:03

iznenađenje je znači palo :) eh da sam bliže i ja bi te iznenadila lilice :D kako ste vas dvije dame ovih dana?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.