opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    24. Lipanj 2014. 11:32

Joj HVALA vam cure od  !!!

Odmah obitelj saljem u nabavku po svjezi đumbir!
    Ma,inace ga koristim u kuhinji...pa znam da je jak!
    Al s obzirom na situaciju (da prostite) i govno bi  popila da znam da ce pomoci 
    Samo da bubica bude dobro 

cloudy
    24. Lipanj 2014. 11:34

:) hehe hope... meni ak se nastavi kak je bilo jutros i ja ću morati...sad mi više nije muka, ali sam tako neka neispavana, umorna, premorena... katastrofa.. a čini se da će i kiša koja me sigurno neće razbudit

Tina0208
    24. Lipanj 2014. 11:38

drage bas mi je jaako drago sto vam je bilo lijepo na rodjendanu... kao sto je vec netko spomenuo,nadam se da ce bit neki clanak da vas vidimo...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    24. Lipanj 2014. 11:44

vidiš tina, ja nisam ni razmišljala o članku... ali i ja bi voljela vidjeti cure :)

Iskrica1347
    24. Lipanj 2014. 12:42

Tina i ostale curke - biti će članak. Čak mislim da će biti i video uradak (mene su nekaj snimali), samo ne znam kad će ga montirati. Onda bute me i vidli.
    Mmama - ma nisi me niš uvrijedila, nego mi je sam to bilo skroz simpatično. Velim vam da znam da sam ogromna. Ali ja tu nemrem niš - nemrem više ni trbuh uvući. Neki dan sam išla na Jarun i ispričala se mužu ak se razina vode podigne kad ja uđem..  Ja se volim šaliti na svoj račun. I tak nemrem promijeniti to kak izgledam trenutno. Samo se ipak nadam da neću previše kila dobiti. Vidjet ću u četvrtak di sam i šta sam, pa ću onda vidjeti na što da si prehranu preorijentiram.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Tina0208
    24. Lipanj 2014. 12:44

jupiiiiiiii...........jedva cekam da vas vidim...hehe

Laura 21.08.2014 :-*

Iskrica1347
    24. Lipanj 2014. 12:48

Hope  - sad sam se sjetila - nemoj se razočarati, ali đumbir ti je turbo jak. Odn. ljut. Meni je bilo još gore kad sam probala piti čaj od đumbira. Samo da te upozorim. Mislim, probaj, ali moguće da ti neće puno pomoći.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    24. Lipanj 2014. 13:22

meni su nekak mučnine krenule dva dana nakon što sam napravila test doma... a tad sam bila 7 tjedan ... i zavisi mi od dana do dana... jučer recimo mi je mučnina u 9 već bila prestala...danas sam do 12 se mučila ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.