opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    23. Lipanj 2014. 16:31

curke da vas pitam za moju potencijalnu kumu...udajem se iduću subotu i moja kuma trudna 6 mj prošli tj bila na kontroli i doktorica joj veli da se počela otvarat( trenutno po prst) i dala joj neke teblete i strogo mirovanje tj dana...sutra ide ponovo na kontrolu,dal ste koja bila u toj situaciji i kako je završilo... ja luda jer možda tj dana pred svatove ostanem bez lkume ,ona luda jer ne zna što da radi i kak će završit???

mare27
    23. Lipanj 2014. 18:46

hvala cure,ja najradije ne bi da ide u svatove čak i ako joj doktorica sutra kaže da može(iako čist sumnjam) jer ne dao Bog da obavimo svatove i da se stanje pogorša... luda sam,sad kad bi trebala uživat u pripremama za svatove i s njom planirat djevojačko mi smo na sto muka

ivanahaha
    23. Lipanj 2014. 19:19

Pozdrav mame i buduce mame, mene zanima kako prvorotke razmisljaju…porod na krevetu,stolcicu,stolcu???

Ja sam bila za stolcic cijelo vrijeme,ali sam nakon tecaja nekako u nedoumici.. :/

ninika11
    23. Lipanj 2014. 19:27

mare možda je bolje da se ne riskira puno. bit će još kumstava, uvijek ju možeš za drugo kumstvo zvati. ali neka ona odluči što je najbolje za nju. ti bi trebala imati u pripremi nekoga drugoga u slučaju da ona kaže da ne može. teška situacija sve u svemu. sretno draga

ninika11
    23. Lipanj 2014. 19:29

cure evo mene opet sa  pitanjem. sutra idem vaditi krv za krvnu grupu i još nešto što uopćene razumijem. e sad ja ujutro moram popiti eutyrox za štitnjaču i duphaston. ne znam da li smijem prije vađenja krvi?

Tejuska♡
    23. Lipanj 2014. 19:32

Ninika ja mislim da ti tablete svejedno nemogu promjenit krvnu grupu,,cjeli zivot ti je ista..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.