opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    05. Prosinac 2014. 13:47

ha ha cloudy dobra si, dobro si ga uplašila..
    imam neki blagi osjećaj da kada dođe vrijeme za to da će on bit uplašeniji nego ja..

joj meni moja damica noćas nije dala spavat sve do tri sata, poludila sam jer se opet nisam naspavala a opet s druge strane toliko uzivam u toj njenoj igri da mi je preslatko i nebi da prestane, jedino se jučer toliko gurala i nezz valjda trčala unutra da se okrenula na zadak, služila sam po štucanju, nikad nije bila na zadak pa se nadam da će se okrenut nazad..
    Ninach nadam se da će ti krenut danas i da će brzo i sretno završiti

cloudy
    05. Prosinac 2014. 14:02

tena... koji si ti tjedan (da ne kopam unazad po temama) :) moja je bila na zadak pa se okrenula bila opet kak spada :)  a što se skakanja po noći tiče, ja svoju curu moram pohvalit...u zadnje vrijeme me pusti spavat do nekih sedam i onda krene gurkat nogom pod rebra... al ne smeta mi jer se tak i tak oko 7 najčešće i budim :) 
    Ninach ... držim fige da ti krene danas :D

tena123
    05. Prosinac 2014. 14:05

u nedjelju mi je 37 tjedan, ma nekako se tješim kako se Maloj muci okrenula kasno ali se i vratila, ima još vremena pa valjda će se vratit, a čudno mi je jer je od samog početka stalno stalno bila na glavicu okrenuta (bar koliko znamo s ultrazvuka)

Pilici
    05. Prosinac 2014. 14:18

Ninach držim fige da krene brzo 

zebrica

tena123
    05. Prosinac 2014. 14:26

eh i moja je najvise na slatko luda, iako zna i na drugu hranu tako počet s ludovanjem, zanimljivo na limun nema nikakve reakcije, a šta reći voli papat sve na mamu.. zašto si sad spomenula vruću čokoladu sa šlagooooomm, to treba biti zabranjena tema

ninach1903
    05. Prosinac 2014. 14:37

Hvala vam curke mi smo svi doma vec nestrpljivi kad ce krenut  moja mustra jucer na ctg-u spavala i prije nego kaj sam ga isla ponavljat pojela sam pol milke oreo i mrva se odmah razbudila pa je onda i ctg bio dobar 

16.12.2014 <3 Lena <3

Zac11
    05. Prosinac 2014. 15:10

sretno ninach1903 :) nek sve prođe dobro ako danas krene :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.