Evo, moj dragi je rekel da mi dvoje idemo sutra roditi jer mu tak paše :P
pa ajde baš me zanima el bu mu išlo tak kak si je on zamislil :D Još se i moj tata nadovezal da mu to super paše jer si bude onda prek vikenda znal godišnji isplanirati :D
igorovabebica sinoć je još tipkala po forumu a danas ni traga ni glasa...sigurno je rodila sad čekamo vijesti...
mi smo se dogovorili da rađam12.12. :) hihihihihii
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
curke... trebale ste vidjeti kak sam ja sinoć prestrašila svog dragog hahaha kad se sjetim :) išla se ja tuširat i završila i krenulo mi mlijeko/kolostrum/što već iz sise izlazit i viknem ja njemu iz kupaone eee ja curim... a on onak sav s paničnim glasom ŠTA? tek mi je onda palo na pamet da je on pomislio da curi plodna voda a ne da mi je sisa u pogonu hahahha
curke… trebale ste vidjeti kak sam ja sinoć prestrašila svog dragog hahaha kad se sjetim :) išla se ja tuširat i završila i krenulo mi mlijeko/kolostrum/što već iz sise izlazit i viknem ja njemu iz kupaone eee ja curim… a on onak sav s paničnim glasom ŠTA? tek mi je onda palo na pamet da je on pomislio da curi plodna voda a ne da mi je sisa u pogonu hahahha
S strašna si, dobro si ga preplašila!
a uopće mi nije bila namjera... nit sam ja mislila da bi on mogao to tako povezati... hahha... a još ni torbu za rodilište nisam složila :P
Hehe curi curi :) meni je ponoci curulo probudim se a majica mokra
zebrica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji