Evo, moj dragi je rekel da mi dvoje idemo sutra roditi jer mu tak paše :P
pa ajde baš me zanima el bu mu išlo tak kak si je on zamislil :D Još se i moj tata nadovezal da mu to super paše jer si bude onda prek vikenda znal godišnji isplanirati :D
igorovabebica sinoć je još tipkala po forumu a danas ni traga ni glasa...sigurno je rodila sad čekamo vijesti...
mi smo se dogovorili da rađam12.12. :) hihihihihii
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
curke... trebale ste vidjeti kak sam ja sinoć prestrašila svog dragog hahaha kad se sjetim :) išla se ja tuširat i završila i krenulo mi mlijeko/kolostrum/što već iz sise izlazit i viknem ja njemu iz kupaone eee ja curim... a on onak sav s paničnim glasom ŠTA? tek mi je onda palo na pamet da je on pomislio da curi plodna voda a ne da mi je sisa u pogonu hahahha
a uopće mi nije bila namjera... nit sam ja mislila da bi on mogao to tako povezati... hahha... a još ni torbu za rodilište nisam složila :P
Hehe curi curi :) meni je ponoci curulo probudim se a majica mokra
zebrica
meni je očito tuš otvorio ventil hihi ... al ak ništa drugo znam na šta moram ubuduće paziti da mi dragi ne doživljava šokove hihi
hihihih ti muski moj jadan isto skace na svaki moj uzdah, a ak nisam kraj njega onda mi salje poruke, zove... vec mi ga je zao, a nece priznat da ga pere nervoza
meni je danas termin, a mala si tulumari po mom trbuhu i jos se neda
16.12.2014 <3 Lena <3
Sortiraj odgovore
Najstariji