Ja sam svaki mjesec bila pregledavana vaginalno i na ultrazvuku.
Sad ovi pregledi u TA su bili oke, ja uvijek stisnem zube i gotovo. A ova mlada doktorica koja je bila prošli put je bila fakat tak nježna da nisam niš ni osjetila. Kad bi mi bar ona i na porodu bila
Jučer sam bila na pregledu ( 24+4) i konačno je ginekolog uspio uloviti jednu 4D fotku facice. Mala mi je jako aktivna i divlja i 20 minuta ju je "lovio". Pitala sam ga da li je normalno da ona NIKAD ne miruje. Rekao je da joj je takav ritam i da je to sve ok.
Ja sam happy jer sam vidjela mali prćasti nosić i debele čubice! jedva ju čekam!!!!!
Ja sam happy jer sam vidjela mali prćasti nosić i debele čubice! jedva ju čekam!!!!!
Super, vjerujem da će ti se ta slika urezati u pamćenje, baš krasno, divan osjećaj, pogotovo jer je u tebi a vidiš ju na ekranu!
Jučer sam bila na pregledu ( 24+4) i konačno je ginekolog uspio uloviti jednu 4D fotku facice. Mala mi je jako aktivna i divlja i 20 minuta ju je "lovio". Pitala sam ga da li je normalno da ona NIKAD ne miruje. Rekao je da joj je takav ritam i da je to sve ok.
uffff kad se sjetim, normalno je draga, moj mlađi nije od prvog pokreta stao, stalno, baš stalno, stalno je mlatarao...
url=https://lilypie.com]
Moja bebolina sabotira ctg, zadnji put je bila pre aktivna pa smo morali ponavljat, a sad je spavala pa moramo opet
16.12.2014 <3 Lena <3
Curke a di nam je Igorovabebica? Prekjucer smo se dog da se vidimo u trudnickoj ako izdrzimo u komadu i od onda od nje ni traga ni glasa..oce li se i ona javit među rodama ili ju ja danas nisam skuzila u trudnickoj?
Curke a di nam je Igorovabebica? Prekjucer smo se dog da se vidimo u trudnickoj ako izdrzimo u komadu i od onda od nje ni traga ni glasa..oce li se i ona javit među rodama ili ju ja danas nisam skuzila u trudnickoj?
i ja sam se baš danas pitala di je... da nije ona u rađaoni bila danas, a ne u trudničkoj ?
16.12.2014 <3 Lena <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji