Do sada sam išla na preglede kod jedne doktorice privatno, a i dalje ću nastatviti kontrolirati trudnoću u istoj poliklinici, ali kod doktora, koji radi i u bolnici, da se kasnije kod njega prebacim u bolnicu, kada ću morati..Doktorica me uvijek pregledavala vaginalno i uzv, a jučer me doktor ( 24 tjedan plus 6 dana) , pregledao samo uzv, i rekao da mi je cerviks dug i da sam potpuno zatvorena. Na moje pitanje kako to da nije me gledao vaginalno, rekao je da se preko ultrazvuka vidi i cerviks, te da nema potrebe da me vaginalno gleda?! Ne znam jel to ima veze s visinom trudnoće ili kako? Ako netko zna više o tome, pliz podijelite..Thx
Mene i dalje svaki put pregledava i vaginalno i uzv a sad sam 33 tjedan.... iako ima doktora koji ne preferiraju vaginalno a ima i onih koji vole gurat prste...sve zavisi od doktora do doktora
Ja sam pregledana ,imam osjecaj, 100 puta vaginalno. Svaka 4 tjedna na regularnom pregledu jesam li zatvorena i onda jos 2 puta sam bila dodatno jer sam imala glupe gljivice. I opet ih imam... Ali sad cu koristit onaj probiotik pa vam javim ako to ista pomaze jer onaj Plymicol ocito nije za nista... Peti mi je dan Plymicola ( drugi put u 4 tjedna) a mene počelo tek danas češkat i smetat a vaginalete su za 6 dana. Pa ti budi pametan.
Svaka vam čast kako smireno čekate porod. Ne mogu zamislit da sam ja tako blizu poroda kako bi se ponasala i sto bi radila... Jos 3 mjeseca -.-
od svih tih vaginalnih pregleda mrzim one u trudničkoj ambulanti jer uvijek poslije njih imam neko blago krvarenje kak su nježni. Zato sam se iznenadila u pon. jer je dr. bila tako blaga i ništa poslije....super :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
jel mi vjerujete da prelazi uzbuđenje skorašnjih mamica na mene.. kao da ja trebam rodit svaki čas.. weeee bebiceeeeee
url=https://lilypie.com]
Ja sam svaki mjesec bila pregledavana vaginalno i na ultrazvuku.
Sad ovi pregledi u TA su bili oke, ja uvijek stisnem zube i gotovo. A ova mlada doktorica koja je bila prošli put je bila fakat tak nježna da nisam niš ni osjetila. Kad bi mi bar ona i na porodu bila
Sortiraj odgovore
Najstariji