opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    02. Prosinac 2014. 22:05

Nije bilo krvavo, samo narančasto, ali su mi rekli da mi je to iscjedak i da mi se ništa nije odčepilo, nego sam se popiškila... ne znam baš pa stalno sam na wc-u, ali ako oni tako kažu, onda jest tako. Mada su mi rekli da sam jako otvorena i da bih mogla brzo roditi... pitam ih smijem li imati odnose s dragim, rekla je da ne smijem... 

Igorovabebica
    02. Prosinac 2014. 22:05

Otišli smo tamo, ali su mi odmah rekli da mi se nije otvorio sluzni čep, ali bi mogao brzo.  Jedva čekam!!!

kleaiva
    02. Prosinac 2014. 22:09

Ma glavno da si otišla i smirila se....sad samo čekaj...brzo će to...jeeeeeeeeeei

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Igorovabebica
    02. Prosinac 2014. 22:12

Nadam seeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... i da mi ti što prije rodiš!!!! I što bezbolnije!!!  Hvala puno na podršci! 

Neni5
    02. Prosinac 2014. 23:08

Kleaiva pridružujem se čestitkama  

Igorovabebica a i ostale trudnice koje ste u sitnom odbrojavanju želim vam da vam što prije dođe i prođe porod, da se sa svojim bebicama družite 

Jučer sam bila na pregledu, sve je super, curica lipo napreduje, okrenula se, iako znam da se može još koji put okrenut al eto malo sam mirnija. 

Još dva mjeseca.... 

MalaMuca
    02. Prosinac 2014. 23:29

Igorovabebica, strašna si kak si uzbuđena :D ja brijem da ak ti ne rodiš sad u ovih par dana, da buš si naredila bebi da nek ide van i to bu to :D

Dea23
    03. Prosinac 2014. 07:31

Jučer na pregledu doktor je onak ostao začuđen: ooo pa glavica je već tu!  Kao da je mala jako nisko,
    Jel bilo kom tak? Sutra ulazim u 35. tjedan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.