opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyM
    02. Prosinac 2014. 19:40

Kleaiva, sretan rockas! 

Igorovabebica
    02. Prosinac 2014. 19:47

Kleaiva-sretan rođendan!!!!  Želim ti sve najbolje i što brži porod! Nego, Kleaiva-ovo s plodnom vodom me muči... naime, bila sam na wc-u i praznila mjehur 5000 put u sat vremena, kada ono odjednom mi iscuri nešto... nisam sigurna je li plodna voda, ali imala sam i dosta sluzi, onako narančaste... trudovi ništa, sluzi više nema... sada, jesam li se ja to popišala ili nisam... zvala Vinogradsku-rekli su mi da sam se vjerojatno popiškila, ali možda da odem tamo pa da pogledaju? To mi se dogodilo prije 10 minuta...

kleaiva
    02. Prosinac 2014. 22:00

Igorovabebica

Kleaiva-sretan rođendan!!!!  Želim ti sve najbolje i što brži porod! Nego, Kleaiva-ovo s plodnom vodom me muči… naime, bila sam na wc-u i praznila mjehur 5000 put u sat vremena, kada ono odjednom mi iscuri nešto… nisam sigurna je li plodna voda, ali imala sam i dosta sluzi, onako narančaste… trudovi ništa, sluzi više nema… sada, jesam li se ja to popišala ili nisam… zvala Vinogradsku-rekli su mi da sam se vjerojatno popiškila, ali možda da odem tamo pa da pogledaju? To mi se dogodilo prije 10 minuta…

Hej jesi u međuvremenu išla u bolnicu ili si još u neznanju????
    Stavi maramicu i nakašlji se nekoliko puta...ako curne to ti je plodna voda...ako ti je sluz ta bila krvava onak sa žilicama onda je možda sluzni čep iako on ne mora svima ispasti...

Ja danas uopće nemam problema s tim curenjem mokraće....valjda se bebač malo pomaknuo pa sam ok....ni na wc ne idem non stop 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

MalaMuca
    02. Prosinac 2014. 19:50

Meni danas mlada doktorica u TA objašnjavala za vodenjak i plodnu vodu. Jer sam joj rekla da se bojim da nebum skužila, pa mi je rekla da dok jednom vodenjak pukne da to curi stalno, nekome jače, nekome slabije, al uglavnom da se skuži jer i dok najmanje curi stalno je mokro.

Cloudy ja sam premoreno :D evo spavala sam do malo prije, ti lažnjaci me zezaju i ne znam opće ak to tak nastavi kak bum imala snage za porod :D

cloudy
    02. Prosinac 2014. 21:59

MalaMuca

Meni danas mlada doktorica u TA objašnjavala za vodenjak i plodnu vodu. Jer sam joj rekla da se bojim da nebum skužila, pa mi je rekla da dok jednom vodenjak pukne da to curi stalno, nekome jače, nekome slabije, al uglavnom da se skuži jer i dok najmanje curi stalno je mokro.

Cloudy ja sam premoreno :D evo spavala sam do malo prije, ti lažnjaci me zezaju i ne znam opće ak to tak nastavi kak bum imala snage za porod :D

Drži se draga...ja se nekak nadam da će Duna uskoro doći i da će ti se lažnjaci pretvoriti u ono pravo... probaj što više odmarati :)

Igorovabebica
    02. Prosinac 2014. 20:07

Ah, MalaMuca, mene isto iscrpljuju ovi lažnjaci-ne mogu spavati jer stalno piškim, leđa me ubijaju... želim ti da što prije rodiš i naravno, što lakši porod! 

lonny
    02. Prosinac 2014. 20:15

Kleaiva sretan ročkas!!!!!

Nalah
    02. Prosinac 2014. 20:19

Cure,jel imamo mi na porodiljnom pravo na božićnicu?Ne da mi se zvat ove u firmu,jer će me opet gnjavit s nekim debilnim pitanjima o bebi i porodu

02. Prosinac 2014. 20:30

Nalah

Cure,jel imamo mi na porodiljnom pravo na božićnicu?Ne da mi se zvat ove u firmu,jer će me opet gnjavit s nekim debilnim pitanjima o bebi i porodu

To ti ovisi od firme, ali u pravilu ako si u toj godini nesto radila imas pravo, a ako si citavu godinu bila na komplikacijama i porodiljnom nemas pravo na bozicnicu, regres itd.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Nalah
    02. Prosinac 2014. 20:31

Radila sam do 9.6.pa prekid, pa opet,ali najbolje da njih nazovem,hvala

02. Prosinac 2014. 20:40

Trebala bi dobiti onda, al pitaj ih, prije nego sto potrosis...

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Igorovabebica
    02. Prosinac 2014. 20:47

ProudMamy-stručnjakinja za sva pitanja.  Dobro da znam, ja se toga ne bih ni sjetila da imamo pravo... postoji li određeno vrijeme koliko smo morali raditi? Ja sam radila 4 mjeseca...

02. Prosinac 2014. 23:05

Igorovabebica

ProudMamy-stručnjakinja za sva pitanja.  Dobro da znam, ja se toga ne bih ni sjetila da imamo pravo… postoji li određeno vrijeme koliko smo morali raditi? Ja sam radila 4 mjeseca…

Radila si cijeli jedan kvartal i jos malo :-) 
    Provjeri si, ali koliko ja znam mozes dobiti.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani