opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    01. Prosinac 2014. 18:54

ja što se tiče te jednokratne pomoći se slažem s proudmomy... žena ima pravo na to.. kao i svi ostali koji rode 3 djece... i zašto ga ne bi iskoristila... grad svake godine unaprijed ima osiguranu lovu za tu stavku. A to što je ona to iskoristila iako ima masu para... a čuj, po toj logici onda ne bi trebala ni popuste koristiti ni ništa.... iako se slažem da ima onih kojima je masu potrebnije... al dok god nije drugačije određeno pravo na to ima

Sara9
    01. Prosinac 2014. 18:57

Upravo tako, a s druge strane da pomoć ne dobivaju svi, opet bi je dobivali oni sa slabijim imovinskim stanjem, znači oni kojima je potrebno.

Nalah
    01. Prosinac 2014. 19:05

I mogu očekivati da će ljudi ići na 3 ili više djece ako je iznos tolik, iako se ne isplaćuje odmah...zanima me kao su došli na svotu od 54 000 kn,a za jedno dijete je 1800 kn

Dea23
    01. Prosinac 2014. 19:06

Ja se samo sjetim one djevojčice s vijesti od neki dan koja stoji u redu za hranu u pučkoj kuhinji i komentira: "Što se mora nije teško". Za njenu mamu nisu vrijedila niti vrijede ikakva prava. I već mi je pun kufer ove države da se ja moram raspravljati o pravima bogatuna i braniti ih, a oko mene gladna djeca. E u tom trenu me zabole za njena prava.

Sara9
    01. Prosinac 2014. 19:10

Naravno da to ne bi tribalo bit tako, to nije uopće upitno, ni blizu! Ali za njenu mamu jesu vridila ista prava, jer sve mame imaju ista prava- država ne gleda ko ima kolika primanja kada daje novce za djecu.. A i ko zna di je njena mama i zašto je curica tu. Ja sam sama cijeli život slabijeg novčanog stanja, ali nikad nisam bila ljuta na nekoga što ima zato što ja nemam, tako da mislim da ne treba gledati samo jednu stranu.

01. Prosinac 2014. 19:12

Ma tko te pobogu uopce tjera da se raspravljas i pricas o nekom kome ti nisi ni u peti??? Vi ste potegle temu, a ne ja!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sara9
    01. Prosinac 2014. 19:30

Nećemo se svađat, nije dobro za bebice :)

Dea23
    01. Prosinac 2014. 19:31

Zato kaj je ovo forum i raspravljalo nam se. I eto raspravili smo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.