opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    01. Prosinac 2014. 20:52

Na podforumu trudnoća u temi opća brbljaonica. Nismo u temi priče s poroda.
    I trudnice imaju život i mogu raspravljati o svakakvim glupostima a ne samo o trudnoći.

Igorovabebica
    01. Prosinac 2014. 20:56

Cure, nećemo se svađati. Svaka od nas je izrekla svoje mišljenje, ali nemojte da sada budemo poznate po svađama. Jest da je ovo Forum, ali hajdemo se svi dobro slagati, može? Pa nije u redu da se posvađamo zbog jedne osobe... a sada da vas pitam: mislim, puno piškim pa strahujem da ne bih osjetila da mi je iscurila plodna voda (kada iscuri). Pa me zanima: je li svakoj od vas koje ste rodile kada je pukao vodenjak, iscjedak bio smeđi, sa sukrvicom ili čist? Da se znam pripremiti...

mmama2
    01. Prosinac 2014. 21:02

trudnice nam pucaju hormoni hahAa nemoj ProudMomy buš ječmenac dobila 

url=https://lilypie.com]

Jojo5
    01. Prosinac 2014. 21:06

Meni je puknuo vodenjak i vode je bilo svugdje, nije lagano curkalo ni kapalo nego je baš curilo, bez sukrvice ili slično nisam mogla to zamjeniti s ičim drugim. Još me je i medicinska sestra pitala jesam se upiškila ali primjetila bih razliku :D
    Nekim ženama plodna voda zna curkati tj kapati polako a da ne primjete tokom tjedana. Mislim da ćeš primjetiti kada vodenjak pukne.

mmama2
    01. Prosinac 2014. 21:12

i da se nadovežem bogati se bogate, siromašni umiru i to je tako, a vi ste nabrijane zavidne "babe"

url=https://lilypie.com]

Igorovabebica
    01. Prosinac 2014. 21:24

Uf, ja se samo nadam da ne bih primijetila, jer mi mokraća ionako kapa... ok, ako slučajno posumnjam da je nešto krenulo, odmah se javim!!! Ne znam koji mi je vrag došao. ali stalno se pitam je li to plodna voda ili stvarno piškim... thanks, cure!! 

MalaMuca
    01. Prosinac 2014. 21:48

no, nebumo se sad bezveze svađale. 

igorovabebica, meni su gaće stalno mokre, al niš ne kapa, ne znam zakaj. Bum sutra pitala koji vrag zakaj sam mokra stalno :D

Igorovabebica
    01. Prosinac 2014. 21:53

Da i meni su stalno mokre gaće... sada nosim uloške... joj, tako sam uzbuđena i jedva čekam... uf, što me sada piknulo dolje...  baš pitaj pa javi što su ti rekli...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.