opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    01. Prosinac 2014. 22:05

iako imam vremena i mene to muči s plodnom vodom... nekima full procuri, nekima malo po malo, nekima uopće ne.. i ajd ti sad znaj

Igorovabebica
    01. Prosinac 2014. 22:20

Baš to što kažeš, Cloudy... ah, valjda ću znati, intuicija me nikada ne vara... nadam se da neće ni sada...

DarijaZ
    01. Prosinac 2014. 22:24

...sto se Pišekice tice....cure, ja ne znam o cemu vi pricate....danas sam ju vidjela kad sam bila na kavi u gradu, zena ima najnormalniji , veliki trbuh kao i svaka druga trudnica....jedino kaj je visoka i strkljava pa se to toliko "ne vidi"...zena nije mogla normalno ni jaknu zakopacat od trbuha, kakv mali trbuh??

cloudy
    01. Prosinac 2014. 22:58

Što se trbuha tiče.. ja komentirala ovaj sa slike di je full mali... a i po drugim fotkama se isto ne kuži baš da je trudna... a što se pomoći tiče...tko god ima pravo,a svi imaju,nek traže i nek dobiju...:) ja znam dosta slučajeva di ekipa na sebi nema ništa prijavljeno a vozaju se u super autima,zarađuju na crnjaka,a primaju socijalnu pomoć...meni je više to za osudu nego ovo.... a to šta je ova platila porod 30 000 i sad traži lovu od grada.pa neka....da si mogu priuštit i ja bi si platila privatan porod a bome bi i tražila pomoć od grada...zašto ne ak daju :)

crnamala
    01. Prosinac 2014. 23:23

Moj komentar na sve je- ne se nervirat južina + hormoni = gadna kombinacija, a sto se tice pomoci, love, psića i bundi- krzno ne nosim, za psa nemam vremena a za pomoc i lovu sam odlučila selimo u Zagreb! 

kleaiva
    02. Prosinac 2014. 00:17

svi selimo u zg....taman do iduće bebe bi mogla biti dovoljno godina prijavljena tamo za tu masnu naknadu 

Btw. danas mi je roćkas i mogle ste navratit k meni...pekla kolače danas čim sam došla iz trudničke  pa imam i za slastičarnu otvorit 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    02. Prosinac 2014. 00:18

kaj se tiče plodne vode, rekla sam da nisam sigurna pa su mi rekli da nije, kad daš mokraću tamo oni imaju neke test trakice kojima se vidi koliko ima čega u mokraći, a kad piškite ako ide plodna voda onda iscuri uz mokraću....tako da sam ja bez brige...ne curi voda već pišam u gaće

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.