opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    01. Prosinac 2014. 21:48

no, nebumo se sad bezveze svađale. 

igorovabebica, meni su gaće stalno mokre, al niš ne kapa, ne znam zakaj. Bum sutra pitala koji vrag zakaj sam mokra stalno :D

Igorovabebica
    01. Prosinac 2014. 21:53

Da i meni su stalno mokre gaće... sada nosim uloške... joj, tako sam uzbuđena i jedva čekam... uf, što me sada piknulo dolje...  baš pitaj pa javi što su ti rekli...

cloudy
    01. Prosinac 2014. 22:05

iako imam vremena i mene to muči s plodnom vodom... nekima full procuri, nekima malo po malo, nekima uopće ne.. i ajd ti sad znaj

Igorovabebica
    01. Prosinac 2014. 22:20

Baš to što kažeš, Cloudy... ah, valjda ću znati, intuicija me nikada ne vara... nadam se da neće ni sada...

DarijaZ
    01. Prosinac 2014. 22:24

...sto se Pišekice tice....cure, ja ne znam o cemu vi pricate....danas sam ju vidjela kad sam bila na kavi u gradu, zena ima najnormalniji , veliki trbuh kao i svaka druga trudnica....jedino kaj je visoka i strkljava pa se to toliko "ne vidi"...zena nije mogla normalno ni jaknu zakopacat od trbuha, kakv mali trbuh??

mmama2
    01. Prosinac 2014. 22:33

DarijaZ

…sto se Pišekice tice….cure, ja ne znam o cemu vi pricate….danas sam ju vidjela kad sam bila na kavi u gradu, zena ima najnormalniji , veliki trbuh kao i svaka druga trudnica….jedino kaj je visoka i strkljava pa se to toliko "ne vidi"…zena nije mogla normalno ni jaknu zakopacat od trbuha, kakv mali trbuh??

e ja sam ju isto danas vidjela na kavi, di si ti bila kad si ju vidla, možda sam i ja tam bila pa smo se srele   i da ima trbuh i love i pesa i bundu i štikle a čini mi se da je i neki muž bio sa njom

url=https://lilypie.com]

cloudy
    01. Prosinac 2014. 22:58

Što se trbuha tiče.. ja komentirala ovaj sa slike di je full mali... a i po drugim fotkama se isto ne kuži baš da je trudna... a što se pomoći tiče...tko god ima pravo,a svi imaju,nek traže i nek dobiju...:) ja znam dosta slučajeva di ekipa na sebi nema ništa prijavljeno a vozaju se u super autima,zarađuju na crnjaka,a primaju socijalnu pomoć...meni je više to za osudu nego ovo.... a to šta je ova platila porod 30 000 i sad traži lovu od grada.pa neka....da si mogu priuštit i ja bi si platila privatan porod a bome bi i tražila pomoć od grada...zašto ne ak daju :)

crnamala
    01. Prosinac 2014. 23:23

Moj komentar na sve je- ne se nervirat južina + hormoni = gadna kombinacija, a sto se tice pomoci, love, psića i bundi- krzno ne nosim, za psa nemam vremena a za pomoc i lovu sam odlučila selimo u Zagreb! 

Sara9
    02. Prosinac 2014. 09:50

crnamala

Moj komentar na sve je- ne se nervirat južina + hormoni = gadna kombinacija, a sto se tice pomoci, love, psića i bundi- krzno ne nosim, za psa nemam vremena a za pomoc i lovu sam odlučila selimo u Zagreb! 

Ma dok mi dođemo u Zagreb, ode Bandić i odu novci :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani