opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    23. Lipanj 2014. 15:53

Ninika - meni ovaj ginić otpočetka radi preko buše. Prva dr u Rovinju (kod prve trudnoće) mi je radila vaginalno do nekog 15-16 tjd poslije preko buše... Ne znam, mogli bi ti sada preko trbuha raditi.

BandB - ja isto popijem lupocet. Možeš i malu šalicu crne nezaslađene kave i odmah poslije iscjeđeni limun. To je narodni lijek i fakat pomaže. Jedino kaj nije baš fino

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

BandB
    23. Lipanj 2014. 15:53

ja sam bila u 15. tt i bila sam uvjerena da ce mi raditi samo preko trbuha i nisam se niti kako treba depilirala  kad ona meni kaze ajde skidaj se...bas mi je bilo neugodno hihi  pa mi je rekla da ce mi raditi vaginalno do 24tt da moze pogledati sve kako treba ( to sam bila kod privatnice).

ninika11
    23. Lipanj 2014. 15:54

hvala cure na odgovorima... ja navijam za bušku

Tejuska♡
    23. Lipanj 2014. 15:55

Ninika meni je prvi puta preko trbuha radio u 14+5 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

missha
    23. Lipanj 2014. 16:08

U bolnici rade do 20. tjedna vaginalni, dalje preko buše :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.