opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    27. Studeni 2014. 19:11

Moja je prošla sva cjepiva i apsolutno nikad nije bilo nikakve reakcije na njih pa čak ni temperature. E sad vode se svakojakve bitke oko toga, ne znam, ja sam još uvijek za, jer ima velikih virusnih bolesti po vrtićima i ako nisu cjepljena joj si ga...iako danas kakva je situacija nema pravila, može biti cijepljeno ali opet pokupi. Moja od kad je u vrtiću dobila je kozice, ali non stop je nešto, sad šarlah, sad ovo sad ono!!

27. Studeni 2014. 23:00

Dodjoh mahnut na brzinu! Od kad sam ponovno zaposlena zena, nista ne stizem! Moram opako poradit na organizaciji :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Iskrica1347
    27. Studeni 2014. 23:53

Ja cijepila prvu, cijepit ću i drugu. Nemam nikakve kontraindikacije za ne cijepiti (nemamo genetskih bolesti u familiji, djeca mi nemaju febrilne konvulzije, koliko znam nisu na niš alergične i sl..).
    I ja isto došla mahnuti, btw...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

kleaiva
    28. Studeni 2014. 10:15

Evo curke i mene. Nije me bilo dva dana jer nisam mogla živjeti od mučnine i proljeva  neku virozu sam pokupila al danas je već super.
    Kaj se tiče cijepljenja baš sam neki dan s mužem o tome pričala i zakljičili smo da je dosta toga prenapuhano, uvijek su postojale nuspojave i na neki običan lijek, pa zašto ne bi i na cjepivo. Mi smo odlučili cijepiti prvo pa ćemo sad i drugo, nismo osjetljivi niti imamo nešto slično u anamnezama tako da se nadam da će biti i sa sinekom sve ok 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Igorovabebica
    28. Studeni 2014. 10:50

I ja sam pročitala neki dan u novinama kako su neki roditelji odbili cijepiti dijete te dobili presudu kada su ih pedijatri tužili zbog tog čina. I meni se sve to oko cijepljenja čini prenapuhano-pa ja sam primila cjepiva kao i vi i ništa mi nije bilo. Imala sam samo vodene kozice i šarlah. Ne bih mogla živjeti, a da ne cijepim dijete i onda se nešto dogodi. Moderna medicina malo prenapuhava svakakve stvari. Jeste li čuli izjavi doktora koji je godinama djeci propisivao lijekove i uništavao ih (lijekove za ADHD iliti poremećaj hiperaktivnost)? Rekao je da je izmislio da ADHD uopće postoji i to zbog toga što je htio zaraditi!Na tuđem zdravlju!! Svi smo mi bili živahni i normalno je da smo skakali, trčali, grebali koljena. Meni su kao maloj isto napisali da imam ADHD, a bila sam mirna k'o bubica kada se to od mene tražilo! Svašta izmišljaju!
    A ovo za trudničku...majko mila, ja u Vinogradskoj došla u 7, tamo već žene kampiraju, tek u 12 došla na red, čekaj CTG do 14 sati... znam MalaMuca kako ti je bilo čekati, ja sam poludjela. Svu sreću, majka je išla sa mnom pa me opskrbila da imam za jesti i pojesti. A krevet da ne spominjem, imam modrice na boku od ležanja. 

kleaiva
    28. Studeni 2014. 11:10

Ja idući tjedan idem u TA na Merkur, doći ću oko pol 9 pa ćemo vidjeti 
    Curke koje su išle prošli mjesec kažu da nije bila velika gužva i da su brzo dolazile na red.
    U prvoj trudnoći, doduše prije 3 i pol godine sam uvijek došla oko pola 9 i na redu sam bila već oko 10, a čekaonica je uvijek bila puna. Dosta brzo je išlo, a sad ćemo vidjeti.

Iako u prvoj trudnoći sama prvi put išla na termin poroda i onda svaki drugi dan dok nisam ostala 10. dan nakon poroda. Ovaj put mi je rekao ginić da idem ranije jer ipak je druga trudnoća a i prognoza je da bih mogla ranije roditi .

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.