opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninach1903
    27. Studeni 2014. 15:26

ma ja sam u vinogradskoj dosla oko pol8, doktorica je dosla u 8 i bila sam na redu 4 - u 9 bila gotova, otisla na ctg, odmah bila na redu ali posto se curka previse mrdala sestra mi rekla da moramo ponovit pretragu s tim da prvo odem pojest i popit nekaj, prosetat i vratit se za pola sata. drugi put obavila ctg i onda je sestra isla trazit doktoricu da pogleda i potpise nalaz jer je bio neki hitan slučaj u rađaoni pa je doktorica morala otic...sve u svemu meni je vrijeme brzo proslo 

16.12.2014 <3 Lena <3

MalaMuca
    27. Studeni 2014. 15:30

Ja sam umrla skoro. Još sam i sva pospana bila i samo čekanje i čekanje i onda je došla susjeda neka od doktorice i onda su se razgovarale pol sata, onda su babe u čekaoni bile lude i sve joj ušle u ordinaciju i na kraju mi trudnice izvisile radi baba, jer njima se nije dalo čekati da doktorica prvo sve nas pregleda.

cloudy
    27. Studeni 2014. 15:44

e al te babe su meni fascinantne.... kao imaju pametnijeg posla pa eto, žuri im se... prošli i pretprošli put kad sam bila kod svog dr na pregledu njih 4 su uspjele biti prije mene na redu... 4 bebe.. al doslovno babe od 65+ godina .. s tim da ja imam naviku doć bar 45 min ranije nego što dr počne radit... dok se izvažem i dok mi sestra izmjeri tlak, plus imam manje za čekati... što je najgore pretprošli put je dr radio od 8 ujutro i ja došla oko 7 i 15 ... i njih 4 već sjede tamo... ko da su kampirale,...

mmama2
    27. Studeni 2014. 15:53

cure drage dva poroda iza mene TA vidjela nisam.. kaj da vam kažem..

url=https://lilypie.com]

MalaMuca
    27. Studeni 2014. 18:33

Cure, kaj vi mislite o cijepljenju bebača? Pročitala sam na podforumu beba malo onu temu oko cijepljenja i već duže razmišljam o tome i uopće si nisam pametna. Evo fakat ne znam kaj bi rekla, mislila, komentirala na tu temu.

cloudy
    27. Studeni 2014. 19:10

ja mislim da ću cijepit... isto sam čitala dosta na tu temu, ali ono... nekak mi je sigurnije cijepiti, bez obzira na nuspojave... nego da se nedaj bože nešto desi jednog dana... pa ne bi mogla živit sa sobom....i mi smo cijepljeni pa smo preživjeli... frendica mi je inače farmaceut i baš smo pričale o tome... i opet došla sam do zaključka da je bolje cijepiti... te fore s ne cijepljenjem mi se čine malo too much.. nemam pojma...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.