opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninach1903
    27. Studeni 2014. 15:17

ahahahahahaha vidis kad malo razmislim i nas pas je balavac razmaženi  a i dragi iz prvog braka ima dvoje tinejdžera (13 i 15 godina) koji jedva cekaju seku tak da bu to mala maza na sve strane 

16.12.2014 <3 Lena <3

MalaMuca
    27. Studeni 2014. 15:19

Koja je fora s tim glupim TA da se tam mora pol dana provesti. Ja sam u utorak bila od 8 do 12 i popizdila totalno. Već sam bila gladna, žedna, jadna, luda... 
    S tim da u našoj TA onaj krevet na kojem se leži dok si na ctg-u je ko da si na daskama -.-

ninach1903
    27. Studeni 2014. 15:26

ma ja sam u vinogradskoj dosla oko pol8, doktorica je dosla u 8 i bila sam na redu 4 - u 9 bila gotova, otisla na ctg, odmah bila na redu ali posto se curka previse mrdala sestra mi rekla da moramo ponovit pretragu s tim da prvo odem pojest i popit nekaj, prosetat i vratit se za pola sata. drugi put obavila ctg i onda je sestra isla trazit doktoricu da pogleda i potpise nalaz jer je bio neki hitan slučaj u rađaoni pa je doktorica morala otic...sve u svemu meni je vrijeme brzo proslo 

16.12.2014 <3 Lena <3

MalaMuca
    27. Studeni 2014. 15:30

Ja sam umrla skoro. Još sam i sva pospana bila i samo čekanje i čekanje i onda je došla susjeda neka od doktorice i onda su se razgovarale pol sata, onda su babe u čekaoni bile lude i sve joj ušle u ordinaciju i na kraju mi trudnice izvisile radi baba, jer njima se nije dalo čekati da doktorica prvo sve nas pregleda.

cloudy
    27. Studeni 2014. 15:44

e al te babe su meni fascinantne.... kao imaju pametnijeg posla pa eto, žuri im se... prošli i pretprošli put kad sam bila kod svog dr na pregledu njih 4 su uspjele biti prije mene na redu... 4 bebe.. al doslovno babe od 65+ godina .. s tim da ja imam naviku doć bar 45 min ranije nego što dr počne radit... dok se izvažem i dok mi sestra izmjeri tlak, plus imam manje za čekati... što je najgore pretprošli put je dr radio od 8 ujutro i ja došla oko 7 i 15 ... i njih 4 već sjede tamo... ko da su kampirale,...

mmama2
    27. Studeni 2014. 15:53

cure drage dva poroda iza mene TA vidjela nisam.. kaj da vam kažem..

ninach1903
    27. Studeni 2014. 15:59

mmama

niš nisi ni propustila 

16.12.2014 <3 Lena <3

Tina0208
    27. Studeni 2014. 16:32

mmama

zbog cega?? nisu te slali ili nisi htjela hodat??

Laura 21.08.2014 :-*

kleaiva
    28. Studeni 2014. 10:09

mmama

BLAGO TEBI 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani