pozdrav curke.
imate li kakvih iskustava sa štucanjem bebe u trbuhu? ako da, da li vas to smeta ili ne?
moja je par puta štucala.... jedno 10ak min traja, i prestane... mene ne smeta ništa šta mi bebica radi, dok god mi ne buba po mjehuru hihi
moj je znao štucati i po 5-6 puta u danu. čudan neki osjećaj. onih dana kad nije štucao sam se pitala da li je s njim sve ok.
uh mjehur... najgore mi je bilo kad je rukice premještao, imala sam osjećaj da laktom prođe po cijeloj dužini mjehura. ne znam kako sam stizala do wc-a u tim trenucima.
moja curka ima opsesiju navečer nakon što ja obavim wc i tuširanje i lijepo se smjestim ispred tv-a krenut lupat po mjehuru... i onda se moram dizat par puta... već me zeza, a još se ni rodila nije
znači, curka je već počela testirati mamu i njene granice :)
uživaj u svakom trenutku, prebrzo prođe...
p.s. iz tvojih postova sam iščitala da ćeš roditi u sisku, znaš li jesu li maknuli onu ludu pedijatricu (ne znam da li je bila pedijatrica ili što, ali znam da su cure imale grozna iskustva s njom i da su tražili da je se makne. jedna poznanica je rekla da ju je dotična optužila da je pregrijala svoju bebu.)?
Moja štuca u prosjeku dva puta dnevno po 5 - 10 minuta :D
a nije da smeta, al nije ni ugodan osjećaj, još kak je sad velika već i glavica joj je dolje svaki put dok štucne ko da me pikne po mjehuru :D i obično krene štucati baš dok se meni spava :P
malamuca.. tvoja je baš aktivna štucka... moja je do sad samo 2 puta i to s nekih 2 tjedna razmaka... jednom navečer, jednom dopodne :) čak je i dragi uspio osjetit i umro od smijeha
Sortiraj odgovore
Najstariji