Ne smeta to meni, dapače, uživam u tome. Samo mi je bilo....što ako joj smeta moje vježbanje ili položaji u kojima spavam...Ali volim što je divlja, na mamu ;)
haha i moja je divlja na mamu...i bez mira na sekundu na mamu :) u kojem položaju spavaš?
haha i moja je divlja na mamu…i bez mira na sekundu na mamu :) u kojem položaju spavaš?
a na boku i nekad na leđima malo. ali to tek kad mi dopizdi bok. uglavnom izbjegavam spavati na leđima.
pozdrav curke.
imate li kakvih iskustava sa štucanjem bebe u trbuhu? ako da, da li vas to smeta ili ne?
pozdrav curke.
imate li kakvih iskustava sa štucanjem bebe u trbuhu? ako da, da li vas to smeta ili ne?
Moja curica je stalno štucala u stomaku,a često zna štucati i sada kad se rodila.Meni je to bilo baš slatko jer sam ju osjetila,a i bilo je u nekakvom ritmuhik..hik..
Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.
moja je par puta štucala.... jedno 10ak min traja, i prestane... mene ne smeta ništa šta mi bebica radi, dok god mi ne buba po mjehuru hihi
moj je znao štucati i po 5-6 puta u danu. čudan neki osjećaj. onih dana kad nije štucao sam se pitala da li je s njim sve ok.
uh mjehur... najgore mi je bilo kad je rukice premještao, imala sam osjećaj da laktom prođe po cijeloj dužini mjehura. ne znam kako sam stizala do wc-a u tim trenucima.
moja curka ima opsesiju navečer nakon što ja obavim wc i tuširanje i lijepo se smjestim ispred tv-a krenut lupat po mjehuru... i onda se moram dizat par puta... već me zeza, a još se ni rodila nije
znači, curka je već počela testirati mamu i njene granice :)
uživaj u svakom trenutku, prebrzo prođe...
p.s. iz tvojih postova sam iščitala da ćeš roditi u sisku, znaš li jesu li maknuli onu ludu pedijatricu (ne znam da li je bila pedijatrica ili što, ali znam da su cure imale grozna iskustva s njom i da su tražili da je se makne. jedna poznanica je rekla da ju je dotična optužila da je pregrijala svoju bebu.)?
znači, curka je već počela testirati mamu i njene granice :)
uživaj u svakom trenutku, prebrzo prođe…
p.s. iz tvojih postova sam iščitala da ćeš roditi u sisku, znaš li jesu li maknuli onu ludu pedijatricu (ne znam da li je bila pedijatrica ili što, ali znam da su cure imale grozna iskustva s njom i da su tražili da je se makne. jedna poznanica je rekla da ju je dotična optužila da je pregrijala svoju bebu.)?
da, da... krenula je s testiranjem... al neka, za sad joj je oprošteno :P
maknuli su tu ludu ženu i sad je mir :) ja sam bila u stanju otić kod javnog bilježnika da mi ovjeri papir da je njoj zabranjen pristup mojoj bebi... ali maknuli su ju... čak su i iz ministarstva utvrdili greške i možda će biti dignute kaznene prijave protiv nje... ali sam čula da traži posao u puli
Moja štuca u prosjeku dva puta dnevno po 5 - 10 minuta :D
a nije da smeta, al nije ni ugodan osjećaj, još kak je sad velika već i glavica joj je dolje svaki put dok štucne ko da me pikne po mjehuru :D i obično krene štucati baš dok se meni spava :P
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji