opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    25. Studeni 2014. 11:59

Cure, mislim se uzet neki polovni DSLR, pa ako ko ima iskustva za podijeliti nek se javi :)

cloudy
    25. Studeni 2014. 12:14

ja ti imam NIKON D3300 i mogu reći samo da sam prezadovoljna... al ono... top fotić... platila sam ga nekih 6000 kn al se dobila i baterija, i punjač i sve skupa s njim i stalno ga hvalim svima :) tak da mi za tu lovu nije žao ... a ima i opciju za fotkanje bebača što sam ja neki dan skužila (a dragi je cijelo vrijeme mudro šutio) da ih možeš fotkat a da ne bude mutno ak se ne koristit blic što se ne preporuča

Sara9
    25. Studeni 2014. 12:21

da daa, zato sam i pitala na klokanici :D Bacam se na guglanje! Fala ti :)

Sara9
    25. Studeni 2014. 12:25

hmm, nema polovnog ispod 3000, to mi je sad ipak malo puno.. Al vidim na ovim foto stranicama da je vrhunski

kleaiva
    25. Studeni 2014. 12:46

ja sam upravo došla na ideju da sama idem sašiti ogradicu za kindić  imam neku žuto zelenu i više mi se ne sviđa . Spužvu imam doma, a dućan s jeftinim materijalom mi je 2 min hoda  udaljen . Stvarno nisam normalna...primilo me opet gniježđenje očito 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Sara9
    25. Studeni 2014. 17:45

Ma ovakve stvari nije problem sasit :) ravna i jednostavna linija :) a I ostavlja mista za greške :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.