Ja sam mislila cak ne usivat patent, već ili cicak ili vezice za vezanje, to mi je I sigurnije I jednostavnije :)
Ja ću čičak, ili ću čak sve strane zašiti jer se spužva može prati bez beda i onda na krajeve vezice da se drži za kindić
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Susjeda mi je trudna,mlada curka,samohrana mama.Ima posao,radi....jel netko tu možda samohrana mama ili zna ima li ona pravo na neku financijsku pomoć kad se bebač rodi druge godine?Kako to ide,gdje se to može pitati?
Neka otiđe u Udrugu Roda-Čanićeva ulica, budem potražila mail pa pošaljem od žene kojoj se može javiti...
Cure kako ste sta se radi..mi smo se i danas uspjele fino naspavati
zebrica
E curke, jedno pitanje: Da li ijedna od vas ima divlju bebu u trbuhu? Kad kažeš divlju, mislim na bebu koja od jutra do mraka udara, migolji se, pleše.....
Ne boli me to ni ništa, ali si mislim: da li moja curfa nešto protestira? Kad se umori?
Ima mjesta,imaš dosta plodne vode,neka se miče... imala je i moja takve faze,sad je veća,pa se smirila
Zebrice :) drago mi je da ste se naspavale :D polako ona hvata ritam
ja eto muku mučim s bartholinijevom žlijezdom koja me boli (rekao dragi bar se pripremaš sad na bol koja te čeka za par tjedana)... inače sam ok... malo mi idu na živce ovi dani bez sunca, al šta ćeš....
ena... moja je isto živahna... isto se stalno mrda, miče, skaće u meni.... ali ajd, u zadnje vrijeme je bar tijekom noći mirna :D
Ne smeta to meni, dapače, uživam u tome. Samo mi je bilo....što ako joj smeta moje vježbanje ili položaji u kojima spavam...Ali volim što je divlja, na mamu ;)
haha i moja je divlja na mamu...i bez mira na sekundu na mamu :) u kojem položaju spavaš?
Sortiraj odgovore
Najstariji