opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    25. Studeni 2014. 17:47

Ja sam mislila cak ne usivat patent, već ili cicak ili vezice za vezanje, to mi je I sigurnije I jednostavnije :)

kleaiva
    25. Studeni 2014. 17:51

Ja ću čičak, ili ću čak sve strane zašiti jer se spužva može prati bez beda  i onda na krajeve vezice da se drži za kindić

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Nalah
    26. Studeni 2014. 09:48

Susjeda mi je trudna,mlada curka,samohrana mama.Ima posao,radi....jel netko tu možda samohrana mama ili zna ima li ona pravo na neku financijsku pomoć kad se bebač rodi druge godine?Kako to ide,gdje se to može pitati?

Igorovabebica
    26. Studeni 2014. 17:59

Neka otiđe u Udrugu Roda-Čanićeva ulica, budem potražila mail pa pošaljem od žene kojoj se može javiti...

Pilici
    27. Studeni 2014. 09:41

Cure kako ste sta se radi..mi smo se i danas uspjele fino naspavati 

zebrica

ena2203
    27. Studeni 2014. 10:02

E curke, jedno pitanje: Da li ijedna od vas ima divlju bebu u trbuhu? Kad kažeš divlju, mislim na bebu koja od jutra do mraka udara, migolji se, pleše.....
    Ne boli me to ni ništa, ali si mislim: da li moja curfa nešto protestira? Kad se umori?

Nalah
    27. Studeni 2014. 10:13

Ima mjesta,imaš dosta plodne vode,neka se miče... imala je i moja takve faze,sad je veća,pa se smirila

cloudy
    27. Studeni 2014. 10:19

Zebrice :) drago mi je da ste se naspavale :D polako ona hvata ritam  
    ja eto muku mučim s bartholinijevom žlijezdom koja me boli (rekao dragi bar se pripremaš sad na bol koja te čeka za par tjedana)... inače sam ok... malo mi idu na živce ovi dani bez sunca, al šta ćeš.... 
    ena... moja je isto živahna... isto se stalno mrda, miče, skaće u meni.... ali ajd, u zadnje vrijeme je bar tijekom noći mirna :D

ena2203
    27. Studeni 2014. 10:36

Ne smeta to meni, dapače, uživam u tome. Samo mi je bilo....što ako joj smeta moje vježbanje ili položaji u kojima spavam...Ali volim što je divlja, na mamu ;)

cloudy
    27. Studeni 2014. 10:51

haha i moja je divlja na mamu...i bez mira na sekundu na mamu :) u kojem položaju spavaš?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.