opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    21. Studeni 2014. 17:02

renata, baš mi je drago da je curica bila oduševljena kazalištem i predstavom, sigurno vam je kasnije bilo zanimljivo... 
    Cure, potpuno vas razumijem, ni ja ne volim da mi netko drugi čisti, osim eventualno mame ili sestara.. Ali dok sam bila trudna, dopustila sam mužu da usisava, briše prašinu i tako to, jer sam shvatila da njemu to puno znači. Taj osjećaj da je učinio nešto za mene dok se ja kotrljam po kući... Kad ne bi bio u blizini, ja bi malo popravila i svi zadovoljni. 

Krešimir 19.08.2014. <3

Igorovabebica
    21. Studeni 2014. 19:50

Malamuca-znam kako ti je, ja cijelu kuću želim očistiti, a ne smijem da se ne bih porodila, jedva sam čekala da me puste iz Vinogradske jer sam razmišljala kakav mi je muž svinjac napravio...ajme... štednjak mi izgleda kao da je bomba pala na njega... svu sreću, očistila sam. 

MalaMuca
    21. Studeni 2014. 20:00

Moja pećnica je u banani skroz, a ovaj mi naravno neda da počistim, a on ne zna, prošli put ju je pobrisal s toplom vodom i s nečim natackal kao i to je to. A ne stigne ju počistiti jer mora raditi i sad ja pizdim, a ono, neću ga zamarati. Ne znam zakaj se opterećujem tolko s tom čistoćom, evo ne znam, al nemrem si pomoći, to me ti hormoni peru.

Igorovabebica
    21. Studeni 2014. 20:05

Joj, to nazivanju sindomom gnježđenja... sada mi se kupaona sjaji, jedva sam imala snage očistiti ju.  Ni meni ne daju ništa, a ciejlu trudnoću nešto čistim i sada ne smijem... hebemti.

MalaMuca
    21. Studeni 2014. 20:23

ja taj sindrom imam već nekoliko mjeseci xD

ninach1903
    21. Studeni 2014. 20:52

Ja sam bila nenormalna s tim ciscenjem i prije trudnoce,  sad je samo jos gore  jucer sam kupaonu prala makar su me prije toga cjeli dan leđa bolila,  danas isla ribat pećnicu a jedva se sagnem do nje..i nakon toga isla prat prozore. Sva sreca da dragi radi inace bi slom zivaca dobio da vidi kaj ja stvaram dok ga nema 

16.12.2014 <3 Lena <3

MalaMuca
    21. Studeni 2014. 21:12

Mene jebe to kaj ovaj moj radi od doma pa me vidi xD

cloudy
    21. Studeni 2014. 21:39

Vi mene bacate u depru sa svoiim napadima čišćenja....meni se ne da krenuti....al opet...kad krenem onda ne znam stat...al danas mi se fakat ništa nije dalo radit...kad sam.popodne došla doma,istuširala sam se i preobukla u pidamu...i od tad sam na kauču

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.