Cloudy ne sekiraj se ja kad se osjecam ok onda manijakalno čistim, peglam, kuham. Kad mi je los dan i ne da mi se nista lezim na kaucu i ne radim apsolutno nista vec glumin fikus. Ma najbitnije slusat sebe. Nije ni ovako normalno neku noc nisan mogla ic u krevet jer sam bila uvjerena da cu tu noc u rodilište a zakljucila sam da su mi zidne plocice u kuhinji bas ono sporke!?!?!
joooooj...baš ste me sad nasmijale!
Ja imam te napadaje čišćenja oduvijek, a sad u trudnoći kao da imam OKP :) nemrem vidjeti mrvicu na podu
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Hahaha crnamala :) ja sam prošli vikend imala napadaj čišćenja...a skužila sam da mi je draže čistiti kad je vani sunce...tak da se nadam da će sutra biti bar nešto sunca da se pokrenem
U splitu je jucer bio bas lip i suncan dan pa je valjda to i mene potaklo. Ma kad dodje bebac vjerojatno ce mi se fuckat za sve pa ovaj okp nije ni los trenutno a dobro da se i krecem mozda i smrsavim koji gram iako cisto sumnjam.
Hehe, super ste mi. Ja sam inace isto manijak za ciscenje, ali sad pred porod mi se bas nikako ne da...
Napravim samo ono osnovno, a ovo pranje prozora, plocica sad prepustam svekrvi jer smo trenutno kod nje... Pa si mislim, sto bi ja s ovolikim trbuhom kad ima kome je lakse...
I dragi mi kaze, ostavi se ti ciscenja, ima tko to napravit, a i da nema, neces ni ti... I tak se ja nekak drzim toga vec 2-3 tjedna, samo ono osnovno.
I mogu vam rec da mi to nekako sada uopce ne fali, iskreno.
Macapspucarica :) hehe ljepo je da se druze tak :)
Ciscenje evo meni muz stvarno sve napravi odkad smo doma i mama moja dode pomoc samo ja imam crve u guzi pa se dizem jer krema nije na ovoj polici mora bit na onoj haha.. Al pravi su za pomoc stvarno
zebrica
Zebrice...nek ti i pomažu,tako treba :) meni je dragi jučer dao rok da do sredine 12.mj napravim šta planiram,a onda kad uđem u 9 mj je gotovo s čišćenjem....
kako ste mi vi zebrice?uživate svi skupa?
Zebrice tako i treba sada je vrijeme da ti i beba uzivate i odmorite se. Inace ne znam jesi li vec negdje pisala kakav ti je oporavak nakon poroda pritom midlim na punte, bolove, krvarenje i sl. Jesi pocela dolazit sebi? Mene je vise strah tog oporavka nego poroda. Muka mi je samo lezat jer nisan takav tip a znam da ce tijelo sigurno trazit oporavak. Koliko je potrebo da budes onak ok?
Sortiraj odgovore
Najstariji