Hvala na savjetima.. Trudim se da mi svaki put podrigne, ali ako se nista nemoze dogodit da se ne podrigne onda mi je srce na mjestu.
Cloudy i meni se cini tak brzo za tebe vec, jos malo.
Malamuca ako se covjek nudi nemoj ga odbit hehe odmaraj..
Renata kako je tvoja mala?
Nalah, ovisi ti, recimo moja je super stvarno je zena odlicna..
zebrica
MalaMuca... pa pusti ga nek radi ako hoće... ja svom još uvijek ne dam da čisti... odradim ja u fazama... malo usisavam i peruckam, onda odmor i tak... moj će lijepo dobit usisavač nakon što ja rodim... tad ne želim 2 mjeseca čuti za usisavanje i slične gluposti
Hvala vam cure evo ja bas cekam patronaznu pa vam javim kakva je.. sastavila sam pitanja za nju da slucajno nesto ne zaboravim :)
Zebrice, ništa se neće desiti, ne brini, zamisli i sebe poslije ručka nekada podrigneš a neka ne, u svakom slučaju bolji je osjećaj kad zrak izađe van!!Moja curka? Hvala na pitanju, moj haharček je ok, u vrtiću je, jučer je išla prvi put u kazalište u Zg i bila je oduševljena, gledali su macu papučaricu koja odnosi djeci papuče i naravno ne morate ni pogađati što je poslije radila doma??Skrivala papuče!!!
Zebrice, ništa se neće desiti, ne brini, zamisli i sebe poslije ručka nekada podrigneš a neka ne, u svakom slučaju bolji je osjećaj kad zrak izađe van!!Moja curka? Hvala na pitanju, moj haharček je ok, u vrtiću je, jučer je išla prvi put u kazalište u Zg i bila je oduševljena, gledali su macu papučaricu koja odnosi djeci papuče i naravno ne morate ni pogađati što je poslije radila doma??Skrivala papuče!!!
hihihihi...slatkica mala =) Moja ide iduć tjedan isto u ZG gledati Macu papučaricu :) to je drugi put da će u kazalište i uvijek je oduševljena...a i obožava se voziti u busu =)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ali ja imam taj problem u glavi da nemrem biti na miru dok nije sve kak treba :D
i onda bi ja to sve odjednom. I osjećam se beskorisno dok niš ne radim -.- a baš jesam manijak
Ali ja imam taj problem u glavi da nemrem biti na miru dok nije sve kak treba :D
i onda bi ja to sve odjednom. I osjećam se beskorisno dok niš ne radim -.- a baš jesam manijak
e taj problem imam i ja. Loše se osjećam ako samo odmaram
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mala Muca ti si baš frik, kaj buš tek napravila kad se beba rodi?Kad je još više posla, izludit ćeš, opusti se, nek malo i drugi rade, nije bitno kako se napravi samo nek se to obavi ionako će za par dana biti isto, tak da mozak na pašu, kad se stigne, nema žurbe.
Mala Muca ti si baš frik, kaj buš tek napravila kad se beba rodi?Kad je još više posla, izludit ćeš, opusti se, nek malo i drugi rade, nije bitno kako se napravi samo nek se to obavi ionako će za par dana biti isto, tak da mozak na pašu, kad se stigne, nema žurbe.
Tak je,daj se ženo odmori,opusti se malo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji