Hvala vam cure evo ja bas cekam patronaznu pa vam javim kakva je.. sastavila sam pitanja za nju da slucajno nesto ne zaboravim :)
Zebrice, ništa se neće desiti, ne brini, zamisli i sebe poslije ručka nekada podrigneš a neka ne, u svakom slučaju bolji je osjećaj kad zrak izađe van!!Moja curka? Hvala na pitanju, moj haharček je ok, u vrtiću je, jučer je išla prvi put u kazalište u Zg i bila je oduševljena, gledali su macu papučaricu koja odnosi djeci papuče i naravno ne morate ni pogađati što je poslije radila doma??Skrivala papuče!!!
Ali ja imam taj problem u glavi da nemrem biti na miru dok nije sve kak treba :D
i onda bi ja to sve odjednom. I osjećam se beskorisno dok niš ne radim -.- a baš jesam manijak
Mala Muca ti si baš frik, kaj buš tek napravila kad se beba rodi?Kad je još više posla, izludit ćeš, opusti se, nek malo i drugi rade, nije bitno kako se napravi samo nek se to obavi ionako će za par dana biti isto, tak da mozak na pašu, kad se stigne, nema žurbe.
Mi smo danas bojali kindić...drugi sloj žute i moram priznati da izgleda supač. Cijelo jutro mi je kum zaštićivao zid sjeverni na kući da mi opet vjetar i kiša ne naprave sranje kao sad zadnji put kad je bilo nevrijeme...doslovno mi je voda curila kroz zid....i to baš u spavaćoj sobi :( Sreća pa je kum građevinar i donio mi je peć za isušivanje vlage iz prostora i sad radi cijelo jutro i ne mogu vjerovat kako je to super stvar....zidovi se naočigled suše....i onda sam još više happy jer znam da će bebica doći u zdravo okruženje ipak.
Sad čekamo da se posuši skroz i da pokreči dragi taj jedan zid da bude sve fancy .
Ne znam kako vi al ja opet imam osjećaj da ništa neću stići dovršiti...a ustvari je skoro sve spremno
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ma ja isto sve radim po doma. Možda i više nego prije jer valjda kak dolazi beba mislim da sve mora bit troduplo čišće. Moja mama si je oprala auto dan prije neg je išla roditi. Ne vjerujem baš sad da bu mi nekaj od kućanskih poslova.
Meni isto svi kao, nek muž riba kupaonicu barem. Helooou to mi je najbitnije da je čisto i uredno, a on kad primi u ruke domestos drži se ko pizda u hladnoj vodi (da prostite). I još mu trebaju rukavice, zaštitno odijelo, maska za lice i 100 čuda. Ja onda ne znam kak do sad nisam umrla čisteći
Sortiraj odgovore
Najstariji