danas mi je upravo 32 tjedan... još 8... i meni je nestvarno da ti pravo kažem... i nekak ne mogu više dočekati...
nego..šta je s tim spavanjem... jel bolje stavljati na bok, ili na leđa pa okretati glavicu da se ne zaleži?
Nema pravila, vidjet ćeš kako i bebi odgovara, ako će protestirati na leđima stavit ćeš ju malo na bok, neke ne žele niti tako nego na trbuh, ovisno od bebe do bebe, ja sam svoju dok je bila tako mala stavljala na leđa, tek kasnije kroz mjesec dana malo na bok, a dalje više nismo mogli kombinirati zbog kukova kako i znaš tak da je morala biti samo na leđima, al eto to je moj slučaj!
Jel i vi imate ludog muškog koji vam neda da usisavate i perete podove i radite bilo kaj takvoga?
Ovaj moj mi neda, onda on ide to raditi, a napravi onak, ajmo samo reć da bi ja to puno bolje, ali kaj sad. Uglavom luda sam jer ima posla i ne stigne usisati i oprat podove a ja sam luda jer sam opet očistila sve i nemam kaj drugo osim tih glupih podova.
Mislim kaj mi se može dogoditi ak bum usisavala? Jedino kaj se može dogodit je da dobijem trudove i da više rodim i ne glumim nasukanog kita, kaj mi se i ne čini tak loše.
Sve zavisi kako se postaviš, tj kakva je žena, nema ti ona određeno, u svakom slučaju ak ti je ok reci da ti barem dođe svaki drugi dan. Inače ti dolazi nekih dva-tri tjedna, ovisno kako se snalaziš! meni je moja bila koma, došla je svaki peti dan, kad bi ju zvala rekla bi da će doć, pa je opet nema itd da ne duljim maknula sam ju sama nakon dva tjedna jer mi je išla na živce jer mi nije bila od pomoći.
Meni je moja patronažna bila samo 2x i to u prvom tjednu nakon što sam došla iz bolnice, od tada evo nikoga. Ali mi ni ne treba, nisam ju ni zvala, imam mame s Klokanice
MalaMuca, pusti čovjeka neka te tetoši... Samo se ti odmaraj...
Krešimir 19.08.2014. <3
Hvala renata,čula sam da su kod mene u kvartu koma,susjedi je malte ne rekla da joj je mali mentalno i fizički zaostao jer nije napredovao onoliko koliko si je ona zamislila,žena je bila u komi mjesecima,a dijete naravno sasvim normalno
Hvala na savjetima.. Trudim se da mi svaki put podrigne, ali ako se nista nemoze dogodit da se ne podrigne onda mi je srce na mjestu.
Cloudy i meni se cini tak brzo za tebe vec, jos malo.
Malamuca ako se covjek nudi nemoj ga odbit hehe odmaraj..
Renata kako je tvoja mala?
Nalah, ovisi ti, recimo moja je super stvarno je zena odlicna..
zebrica
MalaMuca... pa pusti ga nek radi ako hoće... ja svom još uvijek ne dam da čisti... odradim ja u fazama... malo usisavam i peruckam, onda odmor i tak... moj će lijepo dobit usisavač nakon što ja rodim... tad ne želim 2 mjeseca čuti za usisavanje i slične gluposti
Sortiraj odgovore
Najstariji