Kimito drago mi je da ste domeka.
Zebrice, mi smo ok, samo ne stignem puno na komp od nje, a prek mobitela nemrem niš postati. Snalazimo se.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Kimito bravo uzivajte sad
Nalah nisu mi nista radili ni pitali.. Cak mi nakon porodu nisu ni davali dijabeticku hranu
Tina kak se zovu te kapi, jel to probuotik ili ?
Nije ovdje teme, ali da vas pitam svejedno.. Dali vam bebe svaki put podrignu nakon jela, sto se moze dogodit da ju ne uzmem na podrigavsnje(uzmem ju svaki put nakon papanja ali ja bas nekuzim kad se podrigne kad ne, nekad se cuje jako onda znam a nekad malo se meskolji i kao uzdahne), dali ju trebam budit za podrigavanje ako mi je zaspala na cici?
zebrica
Moj kad je pospan nema sanse da podrigne, samo ga spustim u krevetic I nastavi spavat, nekad zna ne podrignut kad je budan, ali rijetko kad. Inace oni tim podrigivanjem izbacuju zrak Iz zeluca koji im se nakupi dok jedu, pogotovo ako hlapljivo jedu...I eventualno izbace visak iz zeluca hrane.
14.06.2014. L ♥
Znaci netrebam ju busit kad je tak pospana? Sve mi je jos novo pa me strah.. Mada uvjek ju stavim da spava na bok, pa onda joj valjda nista nemoze bit ako nepodrigne..
zebrica
to za bljuckanje je i mene zanimalo ... sad mi se nekak čini da što sam bliže kraju imam sve više i više pitanja koja mi se po glavi motaju....
kak ste mi danas curke? kod nas neka magluština, pa sam sva nikakva, pospana i bezvoljna...
Ja bi svoga bez obzira jel spava ili ne isto podigla da podrigne, nekih par min, to ga ne probudi ali znao bi i u snu podrignuti i onda na bok.
Tada je bila preporuka da bebe spavaju na boku, a sad sam čula da ih ne treba stavljati na bok, iako ću je ja stavljati radi vlastitog mira!
Ja sam se jutros išla počastiti pranjem kose u nekom novom f. salonu, bilo bi bolje da nisam, toliko mi je kosu sasušila da mi sad izgleda kao slama, kao da imam metlu na glavi rekla sam joj da me neće više vidjeti
Da,da Cloudy sve manje će te zanimati pitanja o trudnoći a sve i sve više ovakva tipa kad spava, koliko, dal treba ju dići..sve je to normalno i ide ciljem kojim i treba ići!Ne mogu vjerovati i ti si već sve bliže, tako nestvarno se čini, tako brzo, dobro ima još, ali nekako mi je prvi mj već blizu.
Ja sam ok, kod nas isto magla, mislila sam s obzirom da sam u planinskom djelu da ćemo vidjeti sunčeko a bojim se da od toga niš!
Sortiraj odgovore
Najstariji