opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    12. Studeni 2014. 21:06

Ja sam išla 2 puta i rekli su mi da bi trebala između 32 i 34 tjedna opet...al je moj dr zaključio da me neće opet slat jer se ništa nije moglo promijenit.... al ja sam rh-

Jojo5
    12. Studeni 2014. 21:13

Kimito baš mi je drago za curicu! Još malo pa doma! 
    Tonka ne moraš ići opet , mene nije doktor slao.
    Tina 0208 mislila sam ići no međutim nisam u stanju ali javi kako je bilo jer ima i u rujnu koliko znam a možda i na proljeće pa da znamo dali se isplati ići!

tena123
    12. Studeni 2014. 22:18

mala muca sve ovisi koja si krvna gupa.. ja sam -, i naravno kakvog doktora imaš..
    s obzirom kakvog ja imam moram svaki mjesec vadit, naravno da sam već luda i ovaj mjesec mu namjerno nisam spominjala jer sam do sad vadila već 7 puta, krvnu sliku 5, urinokultutru 5.. ma za poludit, jedam rekla da za krvnu sliku sama svojih deset epruveta moram raznosit po raznim ustanovama još mi daju upute koju smijem naginjat, koju ne, koja mora kako stajat i bla bla..

MalaMuca
    12. Studeni 2014. 23:23

ja sam +, pa onda valjda ne moram. ne znam, budem u utorak pitala ginekologa u TA dok idem.

Boška2
    13. Studeni 2014. 08:38

MalaMuca ja sam isla svaka 2 mjeseca,mislim da jedno 3 puta tokom trudnoce jer sam 0-! 
    Kimito jako mi je drago da je mrvica bolje,da raste sunceko malo! Sad uzivajte skupa i puno papajte da sto prije mozete doma!

<3<3<3 Karl <3<3<3

ninach1903
    13. Studeni 2014. 14:37

ako kojoj treba u kozmu je ovaj vikend akcija 30% na sve proizvode za bebe 

16.12.2014 <3 Lena <3

Dea23
    13. Studeni 2014. 17:47

oooOoOoo Baš ti hvala. Uvijek se nešto treba 

cloudy
    13. Studeni 2014. 18:02

mi nemamo kozmo... samo konzum...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.