Ja sam išla 2 puta i rekli su mi da bi trebala između 32 i 34 tjedna opet...al je moj dr zaključio da me neće opet slat jer se ništa nije moglo promijenit.... al ja sam rh-
Kimito baš mi je drago za curicu! Još malo pa doma!
Tonka ne moraš ići opet , mene nije doktor slao.
Tina 0208 mislila sam ići no međutim nisam u stanju ali javi kako je bilo jer ima i u rujnu koliko znam a možda i na proljeće pa da znamo dali se isplati ići!
mala muca sve ovisi koja si krvna gupa.. ja sam -, i naravno kakvog doktora imaš..
s obzirom kakvog ja imam moram svaki mjesec vadit, naravno da sam već luda i ovaj mjesec mu namjerno nisam spominjala jer sam do sad vadila već 7 puta, krvnu sliku 5, urinokultutru 5.. ma za poludit, jedam rekla da za krvnu sliku sama svojih deset epruveta moram raznosit po raznim ustanovama još mi daju upute koju smijem naginjat, koju ne, koja mora kako stajat i bla bla..
ja sam +, pa onda valjda ne moram. ne znam, budem u utorak pitala ginekologa u TA dok idem.
MalaMuca ja sam isla svaka 2 mjeseca,mislim da jedno 3 puta tokom trudnoce jer sam 0-!
Kimito jako mi je drago da je mrvica bolje,da raste sunceko malo! Sad uzivajte skupa i puno papajte da sto prije mozete doma!
<3<3<3 Karl <3<3<3
ako kojoj treba u kozmu je ovaj vikend akcija 30% na sve proizvode za bebe
16.12.2014 <3 Lena <3
Sortiraj odgovore
Najstariji