opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    14. Studeni 2014. 10:00

a jel ti tko dolazio ? možda ti je netko donio viroziu kao poklon?  limunada i čajevi onda :D držim fige da što prije prođe

cloudy
    14. Studeni 2014. 10:14

to valjda od dm-a do dm-a ... ja baš jučer bila u šopingu pa ajd reko da pitam... ma nama je usput u petrinji stat kad idemo iz bolnice, a ne da mi se dragog baš slati od doma da ide 15 km zbog penena :P

cloudy
    14. Studeni 2014. 11:13

ma da... :) to valjda svaki dm ima svoje pravilo... al dobro..dok daju pelene, ja se ne bunim :) jer ne planiram ih pretjerano kupovati obzirom da planiramo platnene koristiti :) čak se i dio rodbine napokon počeo na to navikavati...

DarijaZ
    14. Studeni 2014. 11:25

Nema svaki dm svoje pravila, svi dm-ovi imaju jedno pravilo,a to je da se prilikom upisa djetata u baby bonus prigram daje neki dokaz o rodjenju djeteta.. Samo je stvar u tome da prodavacice to uglavnom ne traze, jer sve mislimo tko bi lagao o tome...ali nebi vjerovali koliko malverzacija ima s time!

cloudy
    14. Studeni 2014. 11:28

:) aaaaa... pa to je i meni palo na pamet... ak ne traže dokaz, kak znaju da netko neće ić skemijat nešto (meni recimo ne pada na pamet kako, al postoje ziher oni koji imaju 1001 ideju) da dobiju više besplatnih paketa pelena... iako je meni to ravno krađi... al opet... sto ljudi, sto čudi...

DarijaZ
    14. Studeni 2014. 11:29

I jos nesto...dok ste trudnice, odite u dm, ispunite prijavnicu za trudnice ( trazite ju na blagajni kod tete prodavacice) i dobijete dvd za trudnice sa nekim savjetima , i knjizicu s popustima...
    A ovaj paket s pelenama je tek kad se beba rodi, nemrete to prije dobit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.