e curke jel ide mozda koja u West Gate ovog vikenda na sajam beba i trudnica??? mi planiramo pa reko...mozda da se sretnemo ako jos netko ide...
Laura 21.08.2014 :-*
cloudy, super izgleda!
a ovo je fakat jad i bijeda kod nas -.- Idemo napraviti referendum za nova rodilišta, a ne da se moramo osjećati da krave ljepše rađaju u štali, bar su doma ak niš drugo -.-
S tim da su našu bolnicu prije nekoliko godina obnavljali i radili sve i svakaj, ali rađaonu se nisu sjetili obnoviti.
Pa gledajući slike drugih rodilišta po rh i meni je pala na pamet ideja o peticiji....jer fakat je grozno da najljepše iskustvo u životu doživiš u katastrofa prostoru....mi imamo sreću što nam je bivša županica (ona po kojoj su svi pljuvali u medijima) uredila to rodilište pred par godina...prije toga je bilo isto zadnjih 70 godina...i ja joj fakat skidam kapu zbog toga...prije nema šanse da bi u sk rodila,a sad praktički jedva čekam...i mislim da bi svuda tako trebalo biti
Cure, moja cura danas ima tjedan dana i izasla je iz inkubatora!!! Prebacili je u grijani krevetic..sutra se krecemo uciti sisati :) jako sam sretna jer ju napokon mogu drzati i maziti
Kimito...baš mi je drago...stvarno lijepe vijesti :) sad ćeš nadoknadit sve ono vrijeme dok je bila u inkubatoru....šta kažu doktori?kada ćete doma?
Nista jos ne govore za doma, sve ovisi koliko ce ona dobivat na kilazi..moraju jos neke pretrage obavit koje rade svim prijevremenim bebicama tako da mislim da smo do iduceg tjedna sigurno..
Ako koja dodje u Vinogradsku ja sam u sobi 10 :)
Sortiraj odgovore
Najstariji