opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    12. Studeni 2014. 15:19

Bravo vec je toliko proslo 

zebrica

Tina0208
    12. Studeni 2014. 16:55

e curke jel ide mozda koja u West Gate ovog vikenda na sajam beba i trudnica??? mi planiramo pa reko...mozda da se sretnemo ako jos netko ide...

Laura 21.08.2014 :-*

MalaMuca
    12. Studeni 2014. 17:41

cloudy, super izgleda! 
    a ovo je fakat jad i bijeda kod nas -.- Idemo napraviti referendum za nova rodilišta, a ne da se moramo osjećati da krave ljepše rađaju u štali, bar su doma ak niš drugo -.-
    S tim da su našu bolnicu prije nekoliko godina obnavljali i radili sve i svakaj, ali rađaonu se nisu sjetili obnoviti.

cloudy
    12. Studeni 2014. 17:47

Pa gledajući slike drugih rodilišta po rh i meni je pala na pamet ideja o peticiji....jer fakat je grozno da najljepše iskustvo u životu doživiš u katastrofa prostoru....mi imamo sreću što nam je bivša županica (ona po kojoj su svi pljuvali u medijima) uredila to rodilište pred par godina...prije toga je bilo isto zadnjih 70 godina...i ja joj fakat skidam kapu zbog toga...prije nema šanse da bi u sk rodila,a sad praktički jedva čekam...i mislim da bi svuda tako trebalo biti

kimito
    12. Studeni 2014. 18:07

Cure, moja cura danas ima tjedan dana i izasla je iz inkubatora!!! Prebacili je u grijani krevetic..sutra se krecemo uciti sisati :) jako sam sretna jer ju napokon mogu drzati i maziti 

cloudy
    12. Studeni 2014. 18:13

Kimito...baš mi je drago...stvarno lijepe vijesti :)  sad ćeš nadoknadit sve ono vrijeme dok je bila u inkubatoru....šta kažu doktori?kada ćete doma?

kimito
    12. Studeni 2014. 18:39

Nista jos ne govore za doma, sve ovisi koliko ce ona dobivat na kilazi..moraju jos neke pretrage obavit koje rade svim prijevremenim bebicama tako da mislim da smo do iduceg tjedna sigurno.. 
    Ako koja dodje u Vinogradsku ja sam u sobi 10 :)

ninika11
    12. Studeni 2014. 19:33

Kimito predivne vijesti. Samo se mazite sada i nadoknadite sve 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.