opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    11. Studeni 2014. 15:17

joj bubice baš mi je žao zbog tvog gubitka, vjerujem da ti je sad jako teško otklonit strah ali razmišljaj pozitivno zbog bebice, na kraju doktori znaju da si prije imala spontani, pa koliko znam onda posebno paze u drugim trudnoćama, bar je ovdje tako, samo miruj, odmaraj i radi što te opušta, lako je reći nemoj se zivcirat al tako moras.. i da ne čitaj nikakve negativne članke ni iskustva..

Bubica0609
    11. Studeni 2014. 17:17

A rekli su mi svakako stavljat serklaž u negdje 16.tt da se ne bih slucajno opet pocela otvarati i da ne dode do pobacaja opet :) a mora bit sve u redu 

Jojo5
    11. Studeni 2014. 18:16

Ja sam se jako bojala Bubice negdje do 25 tjedna da neće biti spontani pa da porod ne krene ranije, poslje 25 tj sam se isto tako bojala nekakvih bolova i slično sada sam 38 tj i bojim se nečeg drugog ali uvijek moramo imati pozitivne misli i misliti sve najbolje i ne živcirati se oko stvari na koje nažalost ne možemo utjecati!
    Danas sam bila kod privatnice i rekla je da je tjedan dana prije termina praksa da se ostaje u bolnici na planiranom carskom jer nema šanse da se beba okrene, kaže u 39 tom tj je on stasao za dolazak na svijet!

cloudy
    11. Studeni 2014. 20:24

Jojo... znači ako se ne okrene do 37. tjedna, carski se već u 39. radi?

Jojo5
    11. Studeni 2014. 21:41

Tako su meni rekli. Ne žele se zafrkavati s mogućim komplikacijama npr da krenu trudovi pa se mora izvesti hitni carski ili što ja znam da može poći po krivu  u tom slučaju radi nepravilnog položaja bebača.
    Žele me imati pod nadzorom a kažu da sam u terminu da to nije rano nego je takva praksa.
    Moj bebač nikada nije bio položajem glava prema dolje ali baš nikada a tri doktora su mi rekli da mu je sada kasno za okretanje i da su šanse za to nikakve.
    Sutra idem još kod svog ginekologa pa ćemo vidjeti što će reći.

cloudy
    11. Studeni 2014. 22:01

A gle...ako tako kažu onda možda i bolje....nek je sve pod nadzorom....iako je po meni to rano...al opet...valjda doktori znaju :)  jesi se ti pripremila?

Jojo5
    11. Studeni 2014. 22:19

A prožvakala sam to prošli tjedan , sada još nekako to procesuiram... Kaj ćeš tako nam je suđeno valjda... Malo jesam deprimirana, sve nekako želiš prirodno pa se pripremaš...pa si misliš jesam li trebala drukčije ovako ili onako ali eto na neke stvari valjda ne možeš utjecati...
    I meni je to rano malo ali realno 6 dana prije datuma termina će doći bebač tak da nije ni puno ranije, neka je on meni živ i zdrav

LuKi5
    12. Studeni 2014. 08:30

Jojo, sretno! Samo neke je sve u redu s njim I s tobom, to je najvaznije. Uskoro ces ga drzat u rukama I maziti se s njim. :))

14.06.2014. L ♥

cloudy
    12. Studeni 2014. 09:14

Jojo :) sretno..... tko zna, možda i mene ista sudbina čeka za nekih 9 tjedana... u svakom slučaju kao štp sama kažeš... budeš se ranje mazila s njima :D 
    kak ste mi danas cure? šta se radi? mi jučer odradili 2 dan tečaja :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.