Sutra je Ludi petak u Super Konzumu,velika rasprodaja od 30-70 %,pa ako će netko ići nek javi ako su snizili pelene
kak su krenuli s akcijama i popustima budemo bankrotirale do idućeg tjedna
Ja sam išla danas predati zadnje papire za komplikacije i za porodiljni,koja je to ekipa tamo,ni izvolite,ni dobar dan,ni osmijeh,stare babuskare,neuredne,zapuštene.Još dobiješ bukvicu ako nešto pitaš
kad spominjete komplikacije... od sutra sam i ja službeno na njima :) do 3.12. onda mi kreće porodiljni... :) i sad normalno imam pitanje...ja taj papir predajem svojoj knjigovođi jel? što sam danas dobila kod dr...
Ja sam predala dva papira na hzzo i dva knjigovođi, rekli su da mi ništa više ne treba i da je to bilo to od doznaka sve ostalo ide automatski. Na hzzo jedino treba doći kada se prijavljuje djete i uzima jednokratna pomoć za opremu djeteta i nakon isteka ugovora ako je na određeno.
Meni su rekli danas da se javim kad će mala imati 5 mj.da podnesem zahtjev da se porodiljni produži.1 kopija od ginića u računovosdstvo u firmi,jedna kopija u HZZO zajedno sa platnom listom koju mi daje računovodstvo
ja sam danas samo dobila papir da mi je otvoreno bolovanje... doznake mi je rekla da dođem poslije 26. da ih tad daju, a pošto imam pregled 28. onda ću ih pokupit... i da 3.12. dođem da mi otvore porodiljni... a ugovor mi ističe 15.12. al to mi nema veze obzirom da sam tad već na porodiljnom...
Danas sam jer su otvorili porodiljni ispunila Zahtjev-Izjava za isplatu naknade plaće za obvezni i dodatni rodiljni dopust
Sortiraj odgovore
Najstariji