mi nemamo kozmo... samo konzum...
mi nemamo kozmo… samo konzum…
Ni kod nas u samoboru ga nema, al su zato 3 konzuma.
A taman kad sljedeci tjedan sjedne lova za komplikacije i porodiljne nece bit nikakvih akcija
16.12.2014 <3 Lena <3
Sutra je Ludi petak u Super Konzumu,velika rasprodaja od 30-70 %,pa ako će netko ići nek javi ako su snizili pelene
kak su krenuli s akcijama i popustima budemo bankrotirale do idućeg tjedna
Ja sam išla danas predati zadnje papire za komplikacije i za porodiljni,koja je to ekipa tamo,ni izvolite,ni dobar dan,ni osmijeh,stare babuskare,neuredne,zapuštene.Još dobiješ bukvicu ako nešto pitaš
kad spominjete komplikacije... od sutra sam i ja službeno na njima :) do 3.12. onda mi kreće porodiljni... :) i sad normalno imam pitanje...ja taj papir predajem svojoj knjigovođi jel? što sam danas dobila kod dr...
Ja sam predala dva papira na hzzo i dva knjigovođi, rekli su da mi ništa više ne treba i da je to bilo to od doznaka sve ostalo ide automatski. Na hzzo jedino treba doći kada se prijavljuje djete i uzima jednokratna pomoć za opremu djeteta i nakon isteka ugovora ako je na određeno.
Meni su rekli danas da se javim kad će mala imati 5 mj.da podnesem zahtjev da se porodiljni produži.1 kopija od ginića u računovosdstvo u firmi,jedna kopija u HZZO zajedno sa platnom listom koju mi daje računovodstvo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji