opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    13. Studeni 2014. 19:18

Sutra je Ludi petak u Super Konzumu,velika rasprodaja od 30-70 %,pa ako će netko ići nek javi ako su snizili pelene

cloudy
    13. Studeni 2014. 19:20

kak su krenuli s akcijama i popustima budemo bankrotirale do idućeg tjedna 

Nalah
    13. Studeni 2014. 19:23

Pelene nikako da kupim

Nalah
    13. Studeni 2014. 19:58

Ja sam išla danas predati zadnje papire za komplikacije i za porodiljni,koja je to ekipa tamo,ni izvolite,ni dobar dan,ni osmijeh,stare babuskare,neuredne,zapuštene.Još dobiješ bukvicu ako nešto pitaš

cloudy
    13. Studeni 2014. 20:02

kad spominjete komplikacije... od sutra sam i ja službeno na njima :) do 3.12. onda mi kreće porodiljni... :) i sad normalno imam pitanje...ja taj papir predajem svojoj knjigovođi jel? što sam danas dobila kod dr...

Jojo5
    13. Studeni 2014. 20:39

Ja sam predala dva papira na hzzo i dva knjigovođi, rekli su da mi ništa više ne treba i da je to bilo to od doznaka sve ostalo ide automatski. Na hzzo jedino treba doći kada se prijavljuje djete i uzima jednokratna pomoć za opremu djeteta i nakon isteka ugovora ako je na određeno.

Nalah
    13. Studeni 2014. 20:51

Meni su rekli danas da se javim kad će mala imati 5 mj.da podnesem zahtjev da se porodiljni produži.1 kopija od ginića u računovosdstvo u firmi,jedna kopija u HZZO zajedno sa platnom listom koju mi daje računovodstvo

cloudy
    13. Studeni 2014. 20:52

ja sam danas samo dobila papir da mi je otvoreno bolovanje... doznake mi je rekla da dođem poslije 26. da ih tad daju, a pošto imam pregled 28. onda ću ih pokupit... i da 3.12. dođem da mi otvore porodiljni... a ugovor mi ističe 15.12. al to mi nema veze obzirom da sam tad već na porodiljnom...

Nalah
    13. Studeni 2014. 21:00

Danas sam jer su otvorili porodiljni ispunila Zahtjev-Izjava za isplatu naknade plaće za obvezni i dodatni rodiljni dopust

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.