opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    13. Studeni 2014. 21:05

cloudy ne znam da li će tebi to trebati...u tom zahtjevu se navodi....Privitak...3.Dokaz o uplaćenim doprinosima za obvezno zd.osiguranje (za samozaposlenu majku)

cloudy
    13. Studeni 2014. 21:25

hm... mene je država zaposlila preko javnih radova... tak da ne znam... budem pitala knjigovođu baš... to vadim kad idem na onih 45 dana prije poroda jel?

ninach1903
    13. Studeni 2014. 22:22

Ja sam zaposlena u svojoj firmi.  17.9. sam otvorila komplikacije,  jednu doznaku am dala svom knjigovođi,  drugu sam nosila na hzzo skupa s lustom plaća koje mi je dao knjigovođa.  I još sam ispunila neki zahtjev za isplatu za komplikacije i to je to.  Od 22.10. sam na porodiljnom,  za to sam isto jednu doznaku dala u knjigovodstvo,  a drugu na hzzo i opet ispunila na hzzo-u zahtjev za isplatu porodiljne naknade i dala mi zena papiri na kojem pise kaj ce mi sve trebat za jednokratnu pomoc kad rodim i kaj za prijavu djeteta na zdravstveno. Sorry na duzem postu i offtopicu al nadam se da sam pomogla 

16.12.2014 <3 Lena <3

cloudy
    14. Studeni 2014. 08:29

Fala ninach :) 
    kak ste mi danas curke? kod mene još jedan dan bez sunca.... ubija me to sivilo vani

LuKi5
    14. Studeni 2014. 08:37

Ovamo se pojavilo neko ajmo rec sunce. Samo koliko ce trajat. :))) Mene copila viroza neka. Kao da me vlak pokupio. Samo da na bebaca ne prede.

14.06.2014. L ♥

cloudy
    14. Studeni 2014. 08:57

kod mene ni s od sunca.... a ni ajmo reć sunca ... :( virozu odmah u startu suzbijaj čajevima i medom :) baš sam jučer kod dr čula da hara i viroza i želučana viroza i da ima masa bolesnih..

cloudy
    14. Studeni 2014. 09:21

ma ja sam ti zaposlena u svojoj udruzi, ali preko javih radova... jer nama iz udrugama tako financiraju plaće...ili preko projekata... tak da sam svoj šef, al država financira plaće :)
    e da... saznala sam jučer za dm poklon paket... čini mi se da se neki dan pričalo o tome... treba kartica za bodove, osobna i otpusno pismo iz bolnice... tak mi je jučer rekla cura u dm.u

Nalah
    14. Studeni 2014. 09:23

Aha...

onda podignemo pelene po izlasku iz bolnice

cloudy
    14. Studeni 2014. 09:26

pa tak sam si i ja isplanirala :) valjda ću bit tolko pokretna hihi :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.