cloudy ne znam da li će tebi to trebati...u tom zahtjevu se navodi....Privitak...3.Dokaz o uplaćenim doprinosima za obvezno zd.osiguranje (za samozaposlenu majku)
hm... mene je država zaposlila preko javnih radova... tak da ne znam... budem pitala knjigovođu baš... to vadim kad idem na onih 45 dana prije poroda jel?
Ja sam zaposlena u svojoj firmi. 17.9. sam otvorila komplikacije, jednu doznaku am dala svom knjigovođi, drugu sam nosila na hzzo skupa s lustom plaća koje mi je dao knjigovođa. I još sam ispunila neki zahtjev za isplatu za komplikacije i to je to. Od 22.10. sam na porodiljnom, za to sam isto jednu doznaku dala u knjigovodstvo, a drugu na hzzo i opet ispunila na hzzo-u zahtjev za isplatu porodiljne naknade i dala mi zena papiri na kojem pise kaj ce mi sve trebat za jednokratnu pomoc kad rodim i kaj za prijavu djeteta na zdravstveno. Sorry na duzem postu i offtopicu al nadam se da sam pomogla
16.12.2014 <3 Lena <3
Fala ninach :)
kak ste mi danas curke? kod mene još jedan dan bez sunca.... ubija me to sivilo vani
Ovamo se pojavilo neko ajmo rec sunce. Samo koliko ce trajat. :))) Mene copila viroza neka. Kao da me vlak pokupio. Samo da na bebaca ne prede.
14.06.2014. L ♥
kod mene ni s od sunca.... a ni ajmo reć sunca ... :( virozu odmah u startu suzbijaj čajevima i medom :) baš sam jučer kod dr čula da hara i viroza i želučana viroza i da ima masa bolesnih..
ma ja sam ti zaposlena u svojoj udruzi, ali preko javih radova... jer nama iz udrugama tako financiraju plaće...ili preko projekata... tak da sam svoj šef, al država financira plaće :)
e da... saznala sam jučer za dm poklon paket... čini mi se da se neki dan pričalo o tome... treba kartica za bodove, osobna i otpusno pismo iz bolnice... tak mi je jučer rekla cura u dm.u
pa tak sam si i ja isplanirala :) valjda ću bit tolko pokretna hihi :D
Sortiraj odgovore
Najstariji