opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    12. Studeni 2014. 11:33

Kod mene je uzbudenje pocelo, danas mi je termin 
    Cloudy super, jel ste dobili potvrdu?
    Jojo samo hrabro, moja prijateljica je rodila u 34 tjednu i mali vec ima godinu dana i nista nezaostsje.
    Mamma jel su tebi rekli da nosis curicu i nakraju bio decko? 

zebrica

Pilici
    12. Studeni 2014. 11:49

Kums hehe daj ti to pozuri , 11dana mi se sad cini puno.. Kad ides u TA?

zebrica

cloudy
    12. Studeni 2014. 12:24

potvrdu ćemo dobit tek 4 utorak... znači idući imamo o babinju i zadnji o dojenju i onda se dobije potvrda... jučer su nas vodili u obilazak rađaone i moram vam priznati da sam oduševljena... praktički jedva čekam hihi :D baš je lijepo sređeno i super izgleda :) još kad smo odlazili jedna je bebica zaplakala bila i dragi mi se totalno rastopio kad je čuo... i sad još više čekam taj 1. mjesec da dođe naša cura pa da je stalno takav rastopljen :)

Pilici
    12. Studeni 2014. 13:00

Haha moze draga  Ja idem sutra..
    Dobro je sto bolnice imaju te tecajeve, mislim da ti sve pokazu barem znas sto te ceka kak sve izgleda itd..

zebrica

cloudy
    12. Studeni 2014. 13:03

pa da... ja sam gledala bila po webu slike nekih rodilišta, pa sam se malo smrznula kak neka izgledaju... ovo naše je super :) a najjača mi je bila babica kad je rekla da sestre ne zvikamo da nam mobitel ištekaju iz struje... hahah

MalaMuca
    12. Studeni 2014. 13:45

rodilište u kc izgleda ko iz horor filma - doslovno! Kreveti za rađanje onak im sve spužva van viri, odvratne zelene pločice, sve puno nekih željeznih alata, ma fuj. Al eto, bar znam kam idem pa se nebum šokirala dok vidim, brijem da bi pobegla doma na dan poroda dok bi vidla di trebam roditi.

cloudy
    12. Studeni 2014. 13:53

evo što sam našla na webu da imaju slike iz našeg u sk pa da vidite i vi ostale :) 
    http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00236/mesi__otvaranje_gi_236526S1.jpg
    http://www.radiosisak.hr/uploads/NOVE%20SLIKE/.resized/.resized_200x150_ginekologija.JPG
    https://www.pixsell.hr/scripts/get_image.php?image_id=886338&var_suff=178x160&_key=e931bbd66608046f16139207c27e92a9

a pred par godina je bilo katastrofa... vjerojatno isto kao i to u kc...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.