Jojo :) sretno..... tko zna, možda i mene ista sudbina čeka za nekih 9 tjedana... u svakom slučaju kao štp sama kažeš... budeš se ranje mazila s njima :D
kak ste mi danas cure? šta se radi? mi jučer odradili 2 dan tečaja :D
Kod mene je uzbudenje pocelo, danas mi je termin
Cloudy super, jel ste dobili potvrdu?
Jojo samo hrabro, moja prijateljica je rodila u 34 tjednu i mali vec ima godinu dana i nista nezaostsje.
Mamma jel su tebi rekli da nosis curicu i nakraju bio decko?
Jojo samo hrabro, moja prijateljica je rodila u 34 tjednu i mali vec ima godinu dana i nista nezaostsje.
zebrice ti čekaj mene još 11 dana pa idemo skupa
big girls don't cry..........................................................................................................
..........................they eat :D
jesu draga, evo još koji dan i 4 mj imamo već

url=https://lilypie.com]
zebrica
Kums hehe daj ti to pozuri , 11dana mi se sad cini puno.. Kad ides u TA?
Kums hehe daj ti to pozuri , 11dana mi se sad cini puno..Kad id
big girls don't cry..........................................................................................................
zebrice a da se nađemo na pola puta ???? hahahahaa u petak sam naručena
zebrica
potvrdu ćemo dobit tek 4 utorak... znači idući imamo o babinju i zadnji o dojenju i onda se dobije potvrda... jučer su nas vodili u obilazak rađaone i moram vam priznati da sam oduševljena... praktički jedva čekam hihi :D baš je lijepo sređeno i super izgleda :) još kad smo odlazili jedna je bebica zaplakala bila i dragi mi se totalno rastopio kad je čuo... i sad još više čekam taj 1. mjesec da dođe naša cura pa da je stalno takav rastopljen :)
Haha moze draga Ja idem sutra..
Dobro je sto bolnice imaju te tecajeve, mislim da ti sve pokazu barem znas sto te ceka kak sve izgleda itd..
zebrica
pa da... ja sam gledala bila po webu slike nekih rodilišta, pa sam se malo smrznula kak neka izgledaju... ovo naše je super :) a najjača mi je bila babica kad je rekla da sestre ne zvikamo da nam mobitel ištekaju iz struje... hahah
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji