neka prate :D ja bi ih onda pošteno oglobila za to... šta da uštedimo na pelenama budemo lažirali ime i onda po svim dm-ovima u rh išli... glupost...sjećam se ja jedne cure iz srednje koja je obilazila apoteke po gradu u potrazi za raznim testerima kremica i pudera i onda ih uzimala masu... i još bila sva ponosna kak ona na to ne troši nego uzme testere di su izloženi...
Meni je jedna žena... (i to žena u godinama) rekla da pošto u bolnici imamo besplatne pelene koje tamo koristimo kad prematamo bebu, da si lijepo spremim svaki dan po nekoliko komada i dragom dam da odnese doma s ostalim stvarima... ja onak helouuu... ak si pelene ne mogu priuštit, šta će mi dijete onda... a i planiram koristit platnene (na to mi se isto zgražala, al do sad sam već oguglala na tu temu)
Ispiricavam se sto upadam, ima pitanje... ovako,ja sam iz Slavonskog Broda, a trenutno sam u Kninu s mužem, ginekologinja mi je u SB,a tu smo privremeno pa mi nije imalo smisla prebacivat se, pa me zanima da li mogu otići u St u bolnicu zatražiti pregled? Čisto da vidim je li sve u redu.. Pošto nismo baš financijski da plaćam 300+ pregled privatno :/
ninach…hvala
bubica… pitaj cure na temi splitsko rodilište da ti nekog preporuče,pa nazovi i pitaj jel možeš
Ja sam sanjala da je Dada rodila :D
Danas mi se nije javila, ali u bolnici je na ginekologiji, rekli su da budu čekali da se sama potrudi :D ctg jučer nije nikaj očitaval.
Ne znam, ja sve imam osjećaj da je taj njezin mali tvrdoglavi dečko odlučil van izaći :D
Sortiraj odgovore
Najstariji