opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    11. Studeni 2014. 11:29

pa i meni je doktor na zadnjem pregledu kad je rekao da je beba na zadak i da ak se ne okrene do 37 tjedna da ćemo dogovarat carski... al po meni je to bezveze... ak mi i budu dogovarali carski ja neću prije... možda jedino tjedan dana da mi curi bude rođendan ko i frendici, ali to jedino ak baš utvrde da je beba veća i tako to... a ovo 2 tjedna ranije mi je full rano.

Bubica0609
    11. Studeni 2014. 11:44

Drage moje... imam problem, pa ako moze netko dat neki savjet,dobro bi doslo :)
    Zanima me je li itko od vas imao spotani u 3+ mjesecu trudnoce, pa nakon toga ponovno ostala trudna.. jeste se bojali za novu trudnocu? koliko ste razmisljali o tome? Koliko vas je to mucilo? :/ ja evo otkad sam saznala da sam trudna,ne mogu se prestat brinut da bi moglo opet tako zavrsiti :/ 

cloudy
    11. Studeni 2014. 12:03

Draga... nemam iskustvo kao ti, ali htjela bih ti reći da se opustiš i što manje negativno razmišljaš...  budi pozitivna i nemoj razmišljati što bi se moglo desiti, jer niti jedna trudnoća nije ista... ja nekako vjerujem da ako pozitivno razmišljamo da će se stvari ipak na kraju pozitivno odigrati pa ti tako i savjetujem...što manje nerviranja, loših i crnih misli... bude sve bilo ok 

cloudy
    11. Studeni 2014. 12:22

ma znam da postoji strah... i ja sam ga imala prvo vrijeme dok mi se bebica nije počela micati... kažem ti, probaj pozitivno razmišljati... i što manje misliti da bi se nešto moglo dogoditi...  koliko si sad trudna?

Nalah
    11. Studeni 2014. 12:30

Bubica...Ja sam imala hematom i krvarila i stravično mi je bilo to strepljenje,osobito jer sam na početku bila jako aktivna i to mi se desilo od danas na sutra,svijet mi se okrenuo...psihički sam bila na nuli,hoću li sutra izgubiti bebu ili će sve biti u redu,užasne crne misli,pa pregledi između kad strepiš jel ti djetetovo srce još kuca...ali eto,pridržavala sam se svih liječničkih sugestija,strogo mirovala i sve je ok,makar sam sada radi toga za svaki drek paranoična što se tiče trudnoće.Ali to je druga priča
    Iskreno,uistinu ne znam kako bih preživjela da sam izgubila bebu.

Probaj napraviti sve što je u tvojoj moći da si olakšaš,da li bi ti bilo lakše da ostaneš doma,ako radiš?Odmah ćeš si umanjiti stres.Zdrava prehrana,šetnje,odmaranje,bez živciranja....iako to ništa ne mora značiti,ali ti svakako neće škoditi.

Želim ti sve najbolje i imaj na umu da su naši anđeleki čvršći nego što mi mislimo

Bubica0609
    11. Studeni 2014. 12:43

Sada samu 5.tjednu :)
    Bilo je teško stvarno, jedino što sam zamjerila doktorima je što kad god su mi priopcili lošu vijest (npr. vjerovatno cete izgubiti trudnocu, na ovoj operaciji nismo uspjeli,pokusat cemo ponovno i na kraju : nazalost,izgubit cete trudnocu) su me kljokali normabelom, pa nisam bila ni svjesna uopce nit sam mogla pokazat emocije, ma strasno, ali shrva to, ubilo djelic mene...
    Setamo muz i ja svaki vikend po par sati s našim psom po prirodi, čitam, odmaram.. Ma, mora sve bit u redu :) Doci ce nama bebica ziva i zdrava :D Proslu trudnocu bio je deckic, od prvog dana sam to znala, a saznala dan prije nego sam ga izgubila, sad imam neki osjecaj za curicu :D btw. termin mi na moj rođendan :D 

Nalah
    11. Studeni 2014. 12:49

Eto vidiš,puno pozitivnih stvari,tako da lijepo se opusti i hrabro naprijed

Bubica0609
    11. Studeni 2014. 12:50

Moram hrabro, druge nema :) 

cloudy
    11. Studeni 2014. 13:38

samo hrabro draga :) kao što i nalah kaže, puno pozitivnih stvari imaš sada... uživaj, opusti se... i samo pozitiva :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.