opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    06. Studeni 2014. 09:09

Čestitke bubice!! 

Tina0208
    06. Studeni 2014. 09:44

bubice cestitke..
    e dame moje,..jel postoji ovdje koja da je imala escherichiu coli?? sestra mi ju ima pa me sad zanima sve o njoj.. idem trazit netom ali je svaki savjet dobro dosao.. inace je bila kod socijalnog ginekologa i dao joj je neke antibiotike koje mora piti 20 dana,onda 10 dana pauze pa opet napravit urinokulturu..

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    06. Studeni 2014. 09:53

bubice čestitiam :)
    Tina... ja ju nisam imala al ju je imala moja frendica koja se izliječila s https://www.coolinarika.com/recept/lijek-protiv-bakterija-narocito-protiv-escherichie-coli/   znam da joj je pomoglo to i imam si taj recept u bookmarku za zlu ne trebalo

06. Studeni 2014. 10:14

Tina s ovim cudom kaj ti je Cludy linkala sam i ja rijesila bakterijsku upalu mjehura, a cini mi se da mi je i Darija rekla da je i njena sestra to jela/pila kad je imala e.coli. Ja sam taj recept dobila na hitnoj od zene koju su skoro ubili antibioticima zbog te bestije na kraju se s tim izlijecila.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    06. Studeni 2014. 10:20

hvala vam curke..evo ja sam sestri proslijedila link...nadam se da ce joj pomoci...javim vam rezultate kad ih bude znala.. evo bas sam dosta citala o tome...i uglavnom to je pravi vrag od bakterije... nedaj ju boze nikome..

cloudy
    06. Studeni 2014. 10:28

Proudmomy... drago mi je da ova moja nije jedina koja se s tim riješila bakterije...  ona je to pred par godina isprobala i izliječila se pa sam si ja to spremila. Ali drago mi je čuti da je djelotvorno jer ova moja je i lijekove paralelno pila, pa je prestala s lijekovima i nastavila to piti/jesti pa se izlijelila, ali ama nije bila ziher jel to od toga il farmacutskih pripravaka

06. Studeni 2014. 10:30

Djeluje, doista.
    I Tina reci joj svakako da izbjegava slatko, kolace itd. e.coli obozava secer.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    06. Studeni 2014. 10:31

hmmmm.... nadam se da od toga...
    kaj da onda sestra ne pije antibiotike??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.