Dea ako ti je posteljica sprijeda, onda vjerovatno ces samo malo slabije osjetit kad te beba lupa, tako je bar meni moja dr. Rekla kad sam ju pitala..meni je isto cjelu trudnoću posteljica sprijeda no ja sam bebu dosta osjetila lupka okrece se sve osjecam
zebrica
Meni je posteljica sprijeda i beba se jako dugo nije izvana mogla osjetiti, a ja sam ju unutra osjećala.
Meni je posteljica straga i već u 19.tjednu je i dragi mogel osjetiti kak se beba rita :)
a sad mi se jako vidi dok se miče i gura i lupka :)
Bome se i meni vidi po trbuhu kak ona iznutra divlja...neki dan je 15ak minuta se mucala unutra u svim smjerovima i baš se lijepo po trbuhu vidjelo...a bome i osjetilo...samo što moja cura ima naviku lupkat i onda lad dragi stavi ruku da ju osjeti ona se smiri...čim on makne ruku opet krene
Tak i moja isto :D Dok idem spavati onda obavezno dragi mora stavit ruku na moj trbuh tak da se ova mucica smiri da ja mogu zaspati :D
:) ja samo ne znam jel oni tak smirujeće djeluju na njih il one ne žele da ih tate osjete... al sve se nadam da je ovo prvo pa da će ih tak moći smiriti i kad se rode
a ne znam zašto je to tako, ali i meni nekad kao da bi kroz kožu van izašla koliko gura i udara i kao da su valovi u trbuhu isto tako čim dragi stavi ruku ona se pomaknut neće, probala je i šogorica i ista stvar samo se meni tako rita, a tate će svakako smirivat kad se rode, neće imat baš puno izbora
Nema veze sa spolom, i moj malac se smiri čim dragi stavi ruku na trbuh. a dok ja stavim on i dalje lupa.Kak zna tko je tko, lukavac mali.
A čim me na ctg prikopčaju s takvom preciznosti ga opali nogom
Sortiraj odgovore
Najstariji