Tako je i meni bilo na početku,krivo je hvatala ciku,kad smo naučile da treba šta više cike stavit u usta bol je prestala,spas za bradavice
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Cloudy kad kreneš s prodajom obavijesti hehe
Malamuca brzo se oporavi.
Iskrice, ja sam ti jucer malo kasnije dosla oko 11.i sve skupa brzo sam bila gotova, nije bila neka gužva.
Ostala sam otvorena 1,5cm, uzela mi je doktorica bris, i na uzv je beba procjenjena na 3314g kažu da ce biti veća beba. Narucena sam za dva tjedna. Bila mi je patronazna sestra pa smo i knjigice dobili o dojenju.
Jos me danas muz razveseli, javili mu da nam je kinderbet dosao tako da smo sada spremni
zebrica
Zebrice :) bravo za kinderbet :D joj ja jedva čekam da mi svoj nabavimo, složimo i tako :D i noramlno da javim kad krenem s prodajmo :) vi budte prve znale hehe...
nego.. ajmo još jedna anketica :) mobil koji se vješa na kinderbet ili onaj šta se na stropu montira?
nisam ziher kak će biti web shop, odnosno kad će biti web shop, ali imat ćemo sve što će se radit na fejsu od udruge pa će se moći preko toga naručiti... znači dobije se broj računa udruge na koji se uplati šta se planira kupti, pošalje nam se poruka ili na fejsu ili mailom i mi šaljemo u najkraćem vremenu ili tiskom ili poštom...a ako se skupi za veću cifru narudžbi (tipa moje cure s klokanice ili tako) možemo se dogovorit i da dofuramo u zg :)
i da..sad kad opet to spominjemo...naručila sam upravo alat i trebao bi stići do četvrtka idući tjedan i sad ja to ne mogu dočekat :) danas cijeli dan radim planove i nacrte i što ćemo sve radit, i sitražujem tržište pomalo :) jer mene zovu pr-icom projekta dok će muški dio ekipe u udruzi radit stvarčice :D dok im ja ne otmem pile i krenem ja radit hihihi
:) hvala ti draga... a čuj, mi smo krenuli još pred par godina u udruzi radit s drvetom, prvo smo obnovili jedno dječje igralište, pa učili mlade izrađivati drvene čamce, stolice i tako, a sad nam se pružila prilika i da pokrenemo socijalno poduzetništvo,... pa smo razmišljali šta i kako i onda se mom dragom stvorila ideja za tim da radimo igračke i suvenire od drveta... pa smo složili projekt koji je dobio sredstva za nabavku alata i sad krećemo... i ja isto sam radije za drvene igračke jer ako ništa drugo znaš da nema nikakvih toksina u njima... i sad što više razmišljam o tome sve više mi se rađaju ideje šta bi se sve moglo napravit... tak da kako sad stvari stoje budemo imali i za male i za malo veće klince :)
mi se nadamo...ubiti cilj prijekta je između ostalog mlade od 18-35 godina naučiti više o poduzetništvu,a to ćemo preko konkretnih primjera...s tim da ako fakat krene uvijek postoji i šansa da nekog zaposlimo i tako...sve u svemu ja jedva čekam da krenemo
Sortiraj odgovore
Najstariji