joj bolje da mi to nisi rekla... sad sam u depri..
Laura 21.08.2014 :-*
ajde, ajde... ali mi bar imamo more i ostale prirodne ljepote... i parkove di možeš klince bez straha pustit da se igraju a ne ko tamo :D
nego... ajde da i ja malo skrenem s teme... i da vas pitam za mišljanje... jel bi dale klincima nešto na ovu foru kad im zubići krenu rasti http://www.pinterest.com/pin/380343131002767543/ znači eko, drvo i te fore
pa zato i pitam da vidim mišljenje mamica :D dragom je to sinoć palo na pamet pa čim nam dođu strojevi idući tjedan probat ćemo i to :D a ja sam se zapalila za drvene mobile :) i jedva čekam da probam neki napravit :D budete dobivale fotke na dnevnoj bazi kak mi se sad čini... :D a ne moram ni napomenut da su dragom, a bome i meni sve nešto za klnice ideje sinule baš se pitam zašto hihihi
joj super...jedva cekam.... znaci iduci tjedan vec krece proizvodnja?? hehe...
pa trebala bi :D bar se mi nadamo da hoće.... moraju nama prvo uplatit lovu za taj projekt, onda moramo naručit strojeve i kad oni dođu kreće se :D a lova bi nam trebala sjesti danas ili sutra :D
weeeeee.......
jedva cekam slikice... cek a od kud si ti ono??? kako ces nam to slati ako nam nesto prodas'??
ja sam ti iz petrinje... a budem se dogovorili.. ak vas bude zainteresiranih dosta možemo se i naći negdje u zg ili negdje pa bude primopredaja ili ćemo jednostavno poštom slati :D sve se možemo dogovoriti :D
Sortiraj odgovore
Najstariji