opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    21. Listopad 2014. 12:34

Gledala sam nedavno na Novoj prilog o http://www.kupid.hr/vjezbaonica-za-mame-i-bebe/ i baš mi se činilo fora,pa razmišljam da upišem malu i sebe negdje na proljeće,sva sam mlohava,a i dobro bi nam došlo da se maknemo iz kuće

• vjeverica2
    21. Listopad 2014. 12:52

Nalah ovo je zgodno, ima li tako nešto blizu kvatrića/centra?

Nalah
    21. Listopad 2014. 13:25

Nisam sigurna,znam još jedino za ovo na Velesajmu
    http://www.aerofitness.hr/mame-bebe/

MalaMuca
    21. Listopad 2014. 20:27

Ja nemrem više čistiti i odlučila sam da bum pozvala jednu tetu da mi dođe počistiti kuću, ovak i onak nemrem sama oprat prozore jer su visoki i morala bi se penjati na stolac ili nekaj da ih mogu oprati. Radovi su gotovi, još sutra električari spoje kaj trebaju i to je to, a ja sam strgana, ak se još jednom čučnem, tak bum ostala do poroda.

Jojo5
    21. Listopad 2014. 21:51

Bolje plati nekoj teti da ti počisti kuću, pogotovo poslje većih radova treba ti snage za sto ostalih sitnica koje ćeš još naći!
    Mene je uhvatilo čišćenje, sva posteljina, deke , podovi , mačje spavalice, igračke, ormari i elementi su na tapeti. Kao i servis za pranje tepisona, tepiha i madraca :D
    Da se do poroda zabavljam , tamanček

Nalah
    22. Listopad 2014. 08:35

Mi smo se preselili u novi stan prošli mjesec i doslovce sve renovirali,isto nisam mogla ništa sama,kosti su mi sve rasklimane,čučanje koma,čim stanem na stolac zaboli me trbuh,pa mi je kuma fino organizirala sve frendice i one su sve počistile

cloudy
    22. Listopad 2014. 08:59

:) ma pa tak je i najbolje.... ja se sjećam da mi je teško bilo još u 8 mjesecu se saginjat kad smo krečili, a tad sam bila na nekih pola puta...a što se čišćenja tiče, ja čekam da me gniježđenje uhvati pa da lagano krenem sa svim, a sve se nekak nadam da će to biti nekad u 12. mj pa da odmah obavim i ono blagdansko čišćenje u kompletu

MalaMuca
    22. Listopad 2014. 10:12

Tak smo i mi isto sve renovirali, čitav donji kat i jesam ja to malo po malo, al nemam snage više. 
    Ja sam rekla da meni ne treba nikakvo vježbanje :D Od tog čišćenja sam se fakat navježbala :D

Nalah
    22. Listopad 2014. 10:23

Da vas pitam nešto-ja bih htjela da mojoj maloj krsni kum bude moj nećak koji ima 12 godina,jel se to može obzirom na godine ili je samo bitno da ima sve sakramente?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.