nije,budemo pričekali, ja zabrijala da možda treba imati 18 vidi se da idem u crkvu
ali bih htjela da mala bude krštena
eh sad pitanje je kakvog popa imate... mi smo ovdje nekad imali tak prokletog da ja imam dvije krsne kume... jedna mi se pise,a druga me drzala na krstenju zato jer ova koja mi se pise kao kuma nije bila udana pa mi nije mogla bit krsna kuma zbog toga,a moji roditelji su ju jako htjeli za kumu.,. kad mi se seka mlada krstila vec je bila udana i onda je bilo sve u redu i mogla ju je drzat..
ako imate tak prokletog popa onda ti on ne dolazi nikako u obzir,ali ti to svakako jos provjeri..
Laura 21.08.2014 :-*
:) ja isto mislim da mora samo imati sakramente... meni je isto frka jer bi si za kumu na vjenčanju htjela frendicu koja živi u švedskoj i da vam pravo kažem nikad ju se nisam ni sjetila pitat za sakramente... i sad mi to palo na pamet... ako nema pa ja ću se propucat onda lagano jer bi ja isključivo nju za kumu sebi
cloudy sory sto skrecem s teme ali jesi li to ti na slici??
Laura 21.08.2014 :-*
cloudy
http://www.glas-koncila.hr/portal.html?catID=6&conID=537&act=show
Tina,mislim da će past donacija za crkvu
nalah :) zakon :) eee taj ću si link spremit ak mi svećenik krene seruckat da mi ona ne može bit kuma
:) da, da... fotkao me dragi u nedjelju pa rekoh da stavim novu fotkicu :D
a što se para tiče, pa to je normalno, di god spomeneš lovu sve se bolje odradi... bar kod nas u lijepoj našoj rh
Sortiraj odgovore
Najstariji