opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    16. Listopad 2014. 15:39

Mene je prošli tjedan izvukao domaći sušeni čaj od bazge i kamilice, i pola tegle meda. Zahvaljivala sam Bogu kaj nisam dobila temperaturu .
    Brzo se oporavi Mala Muca!

mmama2
    16. Listopad 2014. 15:49

bronhi, lakše se diše hahaha, jer to postoj još uopće... cloudy jedva čekam katalog, ja sam luda za drvom, i moj mali/veliki, više sa ambalažom igra recimo od kartona nego onime kaj je bilo unutra, slova već imamo drvena na vratima od sobe pa jedva čekam kaj dr bi mogli nabavit.. sa popustom za klokanice naravno 

url=https://lilypie.com]

Iskrica1347
    16. Listopad 2014. 17:32

Evo me, prijavak - daklem, nisam uspjelavidjeti Zebricu danas.
    Ja sam još uvijek zatvorena. Bebica je prema dolje, ali se još nije spustila u zdjelicu. Opet mi nisu uspjeli vidjeti plodnu vodu jer mi je ušće gore.
    Bila i na uzv i beba je procijenjena na 3600 g.
    Opet 2 puta ponavljala ctg. Na drugom ctg-u su se čak i pokazala neka 2 truda, ali ništ to nije još zapravo...
    Uffffffffff

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    16. Listopad 2014. 20:22

mmama ... :) sve budeš vidila :D postavit ću ja kod sebe u album ako nigdje drugdje hihi ... i naravno, popust ćemo uvijek dogovorit :D
    iskrice... nadam se da ćeš se ipak otvorit, i dobit trudove i da će sve na kraju ić prirodno :)

Iskrica1347
    16. Listopad 2014. 22:29

Joj hvala curke.. Danas cijelo popodne svako toliko opet neš osjetim, ali to je sve tak malo i tak neredovito... Sad kad je prošao termin tek imam osjećaj da nikad neću roditi (mislim znam da moram unutar slijedeća 2 tjedna).. A zaista, zaista, zaista želim da ide van... Bar eto nije prevelika..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

brcka1902
    17. Listopad 2014. 08:24

Cure dobila sam osip po cicama koji me tako jako svrbi za poluditi, neznam kaj da napravim,a mislim da je to moja alergija na sintetiku u odjeći. A strah me da mi dokica prepiše neku kremu i da mi zabrani dojiti kad smo konačno uspjeli čopiti te moje lude bradavice. Btw bole me i one mada ih mažem s mlijekom. Dal se uopće dojilja navikne na to pa s vremenom ni ne osjeti to peckanje? I sve me strah što kad moja ajkula dobije zube, bude me svu izgrizla kak mi se čini. Moji se zezaju kad ona onako luđački krene tražiti cicu da nek se samo neko usudi ne dati joj jesti.

pčelica9
    17. Listopad 2014. 08:35

Mene moje peku jos uvijek a proslo je skoro mjesec dana. Jucer mi je cam jednu uspio i raskrvarit jer je bio nervozan pa nije uspio zahvatiti bradavicu kak treba, sve zvijezde sam vidjela.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.