ja sam ti iz petrinje... a budem se dogovorili.. ak vas bude zainteresiranih dosta možemo se i naći negdje u zg ili negdje pa bude primopredaja ili ćemo jednostavno poštom slati :D sve se možemo dogovoriti :D
Cure, kak da se borim protiv prehlde? Najviše me muči kaj me boli grlo.
Cure, kak da se borim protiv prehlde? Najviše me muči kaj me boli grlo.
kupi si u ducanu bombone Airwaves drops...one kaj ti stoje kod blagajne... vidjet ces da ce odmah stati grlobolja.. imas i cak one kaj je u njima med. protiv temperature kao sto sam ti na drugoj temi rekla lupocet 500 mg... i kamilica caj...
Laura 21.08.2014 :-*
Joj meni malo to pretvrdo izgleda da dam djetetu...još kad zubić izaće malo van može si oštetit...
moja si je oštetila zubić na plastičnoj igrački
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
čaj s medom i limunom... meni uvijek pomogne... pogotovo kad je grlo u pitanju... sad, imaš i onaj stari narodni lijek s lukom.... skuhaš luk u vodi ... s ljuskom, samo dobro opereš prije kuhanja i odrežeš one korijenčiće i kad je skuhano ... nakon što zakipi... ostaviš da se ohladi, dodaš med i limun i to piješ... odvratno je ali pomaže... ja sebi to znam smučkat kad me baš jako prehlada ili gripa uhvati... a možeš dodat i neki čaj još unutra da ti se poboljša okus kolko se poboljšat može
ja se tih bombona nikad nisam sjetila kad me boli grlo :D bravo cure... sad znam što će mi pomoć ... a i jeftino je
ja se tih bombona nikad nisam sjetila kad me boli grlo :D bravo cure… sad znam što će mi pomoć … a i jeftino je
eto vidis...ma septolete su bezveze...bomboni su zakon...
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji